Συνεχίζονται έως 31 Αυγούστου 2022, οι εγγραφές στο νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στην “Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων”

Επιταχύνετε την καριέρα σας με το πρώτο στην Ελλάδα εξειδικευμένο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην «Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων– Executive MBA in Hotel Management» από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο.

Το πρόγραμμα έχει κυρίως επαγγελματικό προσανατολισμό και απευθύνεται:

  • Σε επαγγελματίες της ξενοδοχειακής αγοράς (Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης), προσφέροντας τη δυνατότητα να εξελιχθούν ενώ εργάζονται στον ξενοδοχειακό κλάδο, μέσω των εξειδικευμένων γνώσεων, που προσφέρονται από καταξιωμένους ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες της ξενοδοχειακής βιομηχανίας.
  • Σε αποφοίτους πανεπιστημιακών τουριστικών τμημάτων, ανοίγοντας το δρόμο προς την ξενοδοχειακή αγορά, μέσω των εφαρμοσμένων γνώσεων και των ευκαιριών που προσφέρονται για καριέρα, σε συνεργασία με επιχειρήσεις του κλάδου.

Ο κλάδος της φιλοξενίας αλλάζει με έντονο ρυθμό. Το διαδίκτυο διευκολύνει τον παγκόσμιο ανταγωνισμό και δημιουργεί νέες ευκαιρίες και κινδύνους στο ξενοδοχειακό marketing. Οι ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών έχουν διαφοροποιηθεί, ενώ νέες πεποιθήσεις έχουν δημιουργηθεί σε σχέση με τα μοντέλα διαχείρισης των ξενοδοχειακών μονάδων. Η σημασία της καινοτομίας παίρνει νέες διαστάσεις και η διαχείριση κρίσεων (πανδημία) μπαίνει δυναμικά στο πεδίο των πιθανοτήτων. Η ευαισθησία της πελατείας απέναντι στην υγειονομική ασφάλεια, στα περιβαλλοντικά προβλήματα και τις ραγδαίες εξελίξεις της ψηφιακής τεχνολογίας, απαιτούν διαρκή επικαιροποίηση της διοικητικής στρατηγικής των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Χορηγούμενος Μεταπτυχιακός Τίτλος: Το Πρόγραμμα απονέμει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, με τίτλο «Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων– Executive MBA in Hotel Management».

Το Πρόγραμμα τελεί υπό τη στήριξη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων , του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου και άλλων Συλλογικών Φορέων Τουρισμού
Για ειδικότερες πληροφορίες επισκεφτείτε σήμερα την ιστοσελίδα μας με ένα κλικ στο παρακάτω κουμπί.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χορηγός η Παγκρήτια Τράπεζα στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», έχει κερδίσει πλέον τη θέση της...

Καιρός: Ο πιο ζεστός Μάρτιος των τελευταίων 14 ετών

Καλοκαίρι θυμίζει ο καιρός σε συνδυασμό με την αφρικανική...

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου αντιπρόεδρος των Δημοκρατών του Λοβέρδου

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου είναι από σήμερα ο αντιπρόεδρος του...

Με ρεκόρ συμμετοχών το Ράλλυ Σπριντ «Μολών Λαβέ» στις Καρυές

Η αγωνιστική χρονιά για τους χωμάτινους αγώνες του 2024...
Μετάβαση στο περιεχόμενο