Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Η οικογένειά μου είναι ευτυχισμένη εδώ, στην Costa Navarino»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με μία αποκλειστική και εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη του δημοφιλούς Έλληνα πρωταθλητή του NBA Γιάννη Αντετοκούνμπο, κάνει ντεμπούτο το νέο blog του προορισμού, “Costa Navarino Stories”.

«Είμαι η κληρονομιά του πατέρα μου» – Ο διεθνής σούπερ σταρ των Milwaukee Bucks μιλά για το πόσο σημαντικές είναι για τον ίδιο οι αξίες που του μετέδωσε ο πατέρας του, το πώς θέλει να αποτελέσει ο ίδιος πρότυπο για τα παιδιά του, καθώς και για την επαγγελματική του πορεία. «Για να μπορείς να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, πρέπει να παραμένεις ταπεινός», αναφέρει χαρακτηριστικά. 

«Ήρθα στην Costa Navarino για έναν λόγο: γιατί ξέρω ότι μπορώ να φέρω εδώ την οικογένειά μου. Σίγουρα υπάρχουν όμορφα μέρη παντού… αλλά αυτό το μέρος μπορεί να μου θυμίσει το πώς ένιωθα όταν ήμουν παιδί».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη εδώ.

Το νέο blog φιλοξενεί πρωτογενές υλικό, με αποκλειστικές συνεντεύξεις και ιστορίες σημαντικών προσωπικοτήτων που έχουν δημιουργήσει ένα δεσμό με την Costa Navarino, καθώς και μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες, συμβουλές και προτάσεις για τον προορισμό και τη Μεσσηνία.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο