Παρουσίαση Επιστημονικού Συγγράμματος του Προέδρου του ΤΟΠ καθ. Κ. Μαρινάκου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με αντικείμενο το καυτό και επίκαιρο ζήτημα της ‘’Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού και Απασχόλησης στον Τουριστικό Τομέα΄΄ το νέο σύγγραμμα του Αρκά Πανεπιστημιακού Κων/νου Μαρινάκου.

Σε μια περίοδο εντεινόμενης κρίσης στον τομέα της απασχόλησης στον τουρισμό, αλλά και σε ένα περιβάλλον διαρκώς αυξανόμενου ανταγωνισμού, ο ανθρώπινος παράγοντας αποκτά ακόμα πιο ισχυρό ρόλο για την εξέλιξη μιας τουριστικής  επιχείρησης.

Το νέο επιστημονικό σύγγραμμα φέρει  τον τίτλο «Διαχείριση Ανθρωπίνου Δυναμικού Τουριστικών Επιχειρήσεων», από τις εκδόσεις Παπαζήση  και είναι αποτέλεσμα της στενής συνεργασίας του Αρκάδα Πανεπιστημιακού και Προέδρου του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου κ. Κων/νου Μαρινάκου με τον συνάδελφο και φίλο του  Καθηγητή Δημήτρη Λαλούμη,  που έχει διακριθεί για το συγγραφικό του έργο στην Διοίκηση Επιχειρήσεων Τουρισμού.

Το παρόν σύγγραμμα αποτελεί ένα σύγχρονο εγχειρίδιο, στα χέρια των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδαστών των Προγραμμάτων  Διοίκησης  Επιχειρήσεων Τουρισμού και Φιλοξενίας, που αποτελούν και τα μελλοντικά στελέχη στο χώρο των τουριστικών επιχειρήσεων και οργανισμών, αλλά και των στελεχών της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού των Τουριστικών Επιχειρήσεων,  που καλούνται να εφαρμόσουν εξειδικευμένα προγράμματα διαχείρισης ανθρωπίνου δυναμικού. Απευθύνεται τέλος σε κάθε απλό αναγνώστη που επιθυμεί να κατανοήσει τις βασικές αρχές και έννοιες της Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού καθώς και της εφαρμογής των σύγχρονων μεθόδων διαχείρισης προσωπικού, με εμπειρικά παραδείγματα που αναφέρονται  στην συμπεριφορά και ανάπτυξη των εργαζομένων, αναδεικνύοντας την εκπληκτική δύναμη της Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού να προβλέπει τις ανάγκες των επιχειρήσεων και των εργαζομένων και να συμβάλει ουσιαστικά στην επίτευξη των στρατηγικών στόχων της επιχείρησης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Workshop για τις δράσεις του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου –...

ΕΦΕΤ: Ανάκληση παρτίδας καπνιστής πέστροφας

Στην ανάκληση παρτίδας καπνιστής πέστροφας προχώρησε ο ΕΦΕΤ, μετά...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο

Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλη Λιόλιο, υποδέχτηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, την Δευτέρα 22 Απριλίου. Κοινές δράσεις, αναπτυξιακά προγράμματα και αθλητικές υποδομές ήταν τα κυριότερα σημεία της συζήτησης, στην οποία συμμετείχαν και στελέχη της Ομοσπονδίας και της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Με διάθεση συνεργασίας για την προβολή, την ανάδειξη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο