Πολιτισμός

Κέρδη άνω των 3,1 εκατ. ευρώ μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ την προηγούμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, από τις 20 έως και τις 26 Μαρτίου 2023 τα συνολικά κέρδη του παιχνιδιού ανήλθαν σε 3.116.265 ευρώ.
Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) υποδέχεται το Πάσχα με εορταστικά εικαστικά εργαστήρια, για μικρούς και μεγάλους, στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης και στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας.
Τόσα και τόσα γίνηκαν στη ζωή μου έκτοτε κι όμως. Ακόμη εκείνο το ανατριχιαστικό αχολόγημα αντηχεί μέσα μου σαν αδιάκοπος εφιάλτης.
Κέρδη άνω των 2,3 εκατ. ευρώ μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ την προηγούμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, από τις 13 έως και τις 19 Μαρτίου 2023 τα συνολικά κέρδη του παιχνιδιού ανήλθαν σε 2.338.362 ευρώ.
Με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) παρουσιάζει την παράσταση θεάτρου σκιών «Ο Καραγκιόζης και ο Ήρωας των Αγράφων Κατσαντώνης», για σχολικές ομάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη, στο…
Το Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων είχε την ιδιαίτερη χαρά να συνομιλήσει με τον συγγραφέα Κώστα Ακρίβο, των Εκδόσεων Μεταίχμιο. Με αφορμή τις πρόσφατες επισκέψεις του σε Γεράκι Λακωνίας και Καλαμάτα, αναφέρθηκε στο λόγο που αποφάσισε να αφηγηθεί το ταραγμένο βίο της…
Το όνομά μου είναι Αλίκη Μάγη. Μα αν βιάζομαι να συστηθώ, δεν πάει να πει πως είμαι και η κεντρική ηρωίδα. Μια αφηγήτρια είμαι. Οι ήρωες είναι πολλοί και ο καθένας του ξεπροβάλλει με την ώρα του, γέννημα θρέμμα της…
Την έκπληξη κάνει η κορυφαία λαϊκοδημοτική ερμηνεύτρια Χαρά Βέρρα με την τελευταία της κυκλοφορία που είδαμε μέσα από την δημοφιλή πλατφόρμα του tik tok αλλά και σε όλα τα Social Media !
Μετά από τρία χρόνια καρναβαλικής αναμονής έφτασε και πάλι η στιγμή χιλιάδες καρναβαλιστές να ξεχυθούν στους δρόμους της Πάτρας, παίρνοντας μέρος στις παρελάσεις, στη μεγάλη γιορτή του Πατρινού Καρναβαλιού.
Παρακάτω θα δείτε όλες τις αποκριάτικες εκδηλώσεις στη Περιφέρεια Πελοποννήσου, αναλυτικά σε κάθε δήμο (ανανεώνεται):
Σελίδα 1 από 192

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia