ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΆλλα σπόρ1η θέση για τους Ζωγραφάκη και Ρούση του ομίλου τένις της ΑΕΚ...

1η θέση για τους Ζωγραφάκη και Ρούση του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στην Γλυφάδα

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, κας. Σταθούλη και κ. Αρβανίτη, θα ήθελαν να συγχαρούν τον αθλητή του ομίλου Δαβίδ Ζωγραφάκη και τον συμπαίχτη του στα διπλά Θεόδωρο Ρούση, για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο τουρνουά του ΟΑ Γλυφάδας.

Στην κατηγορία διπλά (40-54) οι Ζωγραφάκης και Ρούσης ξεκίνησαν επιτυχημένα τον πρώτο γύρο απέναντι στους Ραμπαούνη και Μαρούγκα με με 2-0 σετ (61 61). Στον δεύτερο γύρο επικράτησαν των Βεντούρη και Λιόλη με 2-0 σετ (62-64). Στα ημιτελικά οι Βουρβούρης και Λιβαδίτης δεν κατάφεραν να ανακόψουν την πορεία του Ζωγραφάκη και Ρούση, οι οποίοι επικράτησαν με 2-0 σετ (61 – 63) μπαίνοντας στον μεγάλο τελικό. Στον τελικό μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι κατέκτησαν την 1η θέση του τουρνουά κερδίζοντας το ζευγάρι των Λάντζη και Καλδή με 2-0σετ (64, 63).

Πολλά συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά στον Δαβίδ Ζωγραφάκη και στον συμπαίχτη του Ρούση Θοδωρή για την 1η θέση και τους ευχόμαστε να μας χαρίζουν πάντα επιτυχίες. Καλή σας αγωνιστική συνέχεια.

Μετάβαση στο περιεχόμενο