Με επιτυχία το Survivor Tennis Festival του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε και έκλεισε μια ακόμη τενιστική γιορτή για τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Το πολυδιαφημισμένο Survivor Tennis Festival 2022, για μια ακόμη χρονιά έκλεψε την παράσταση, όχι μόνο διότι έλειψε τα τελευταία δύο χρόνια, εξαιτίας της πανδημίας του Κορωναιού, αλλά και γιατί οι νέες πίστες παιχνιδιών ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε η νέα εμφάνιση του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Με σεβασμό στο παρελθόν και με βλέμμα στραμμένο στο μέλλον η νέα εμφάνιση με το καινούργιο επετειακό λογότυπο της ομάδας, έκλεψε τις εντυπώσεις όλων των μικρών αλλά και των μεγάλων φίλων του συλλόγου. Την παρουσίαση της και το άνοιγμα της εκδήλωσης έκανε ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Βαλασόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε τον μεγάλο χορηγό του ομίλου, τον κ. Νίκο Μπαντούνα και το κοσμηματοπωλείο “Badounas Jewelry” για την νέα του μεγάλη κίνηση προσφοράς στον σύλλογο. Τον λόγο έλαβε ο Διευθυντής του ομίλου κ. Παπαδόπουλος, ο οποίος αφού εξήρε την δουλειά της προπονητικής ομάδας της κα. Σταθούλη, του κ. Διονυσόπουλου και του κ. Δημητρόπουλου έκανε ιδιαίτερη μνεία στις πολλές πρόσφατες επιτυχίες της αγωνιστικής ομάδας. Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο μεγάλος χορηγός του τμήματος ο κ. Νίκος Μπαντούνας, ο οποίος συνεχάρη τους αθλητές για τις επιδόσεις τους και ευχήθηκε σε όλους καλή αγωνιστική συνέχεια και πίστη ότι η νέα εμφάνισης, θα συνεχίσει να φέρνει γούρι και νέα επιτυχή αποτελέσματα σε όλη την ομάδα.

Ακολούθως έγιναν οι απονομές του εσωτερικού πρωταθλήματος των juniors σε όλες τις κατηγορίες. Τις απονομές έκαναν ο Πρόεδρος κ. Βαλασόπουλος, ο κ. Μπαντούνας και ο Δημοτικός σύμβουλος κ. Τσαγκαρέλης, ο οποίος χαιρέτισε την εκδήλωση και ευχήθηκε πολλές πολλές επιτυχίες στην ομάδα. Σειρά πήρε η καθιερωμένη ομαδική φωτογράφιση του συλλόγου, η οποία έγινε από το Royal Weddings, που είχε αναλάβει εξ ολοκλήρου την φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης. Χορηγός επικοινωνίας του Survivor Tennis Festival ήταν το pna.gr και φυσικά η Αρκαδική Τηλεόραση.

Η συνέχεια ήταν σαφώς εξωπραγματική. Τα νέα παιχνίδια και οι καινούργιες πίστες του Survivor tennis Festival έκαναν όλους τους μικρούς αθλητές να ανυπομονούν να έρθει η σειρά τους για άπλετο παιχνίδι με κυρίαρχο στοιχείο το νερό. Οι νέες πίστες είχαν σχεδιαστεί με πολύ μεγάλη προσοχή από την προπονητική ομάδα του συλλόγου (Σταθούλη, Διονυσόπουλος, Δημητρόπουλος) και φυσικά ήταν άρτια στημένες στα μέτρα όλων των παιδιών της ακαδημίας. Τα παιχνίδια ξεκίνησαν με την ακαδημία του Baby tennis να κάνει την αρχή και να ακολουθεί το κόκκινο και το master κόκκινο επίπεδο. Το πορτοκαλί επίπεδο, που αριθμεί τα περισσότερα παιδιά της ακαδημίας ενέβασε σταδιακά τον πήχη δυσκολίας των παιχνιδιών. Σειρά έλαβε, με έντονο το στοιχείου του συναγωνισμού, αφού τα πράγματα δυσκόλεψαν αρκετά, το πράσινο και το επίπεδο για αγόρια και κορίτσια κάτω των 12 ετών. Οι δύο μεγάλες κατηγορίες των αθλητών μας U14-16 και της αγωνιστικής ομάδας, έβαλαν το κερασάκι στην τούρτα των αγωνισμάτων, καθώς τα νέα run έδιναν και έπαιρναν σε όλα τα μήκη και πλάτη των τριών γηπέδων του ομίλου. Η εκδήλωση έκλεισε με το καθιερωμένο μπουγέλο των αθλητών με το ραντεβού να ανανεώνεται τις επόμενες ημέρες εκ νέου στα γήπεδα, αφού οι προπονήσεις του συλλόγου συνεχίζονται κανονικά καθ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ. , και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, κας. Σταθούλη κ. Διονυσόπουλου και κ. Δημητρόπουλου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά όσους αθλητές και συνοδούς μπόρεσαν και παραβρέθηκαν στην συγκεκριμένη εκδήλωση. Ευχόμαστε επίσης, τόσο στα παιδιά της ακαδημίας, όσο και σε αυτά της αγωνιστικής ομάδας καλό υπόλοιπο καλοκαιριού στα γήπεδα και καλή επιτυχία σε όλους όσους θα αγωνίζονται στα καλοκαιρινά τουρνουά.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο