Συνεχίζεται το τουρνουά Arcadian Tennis Open 2015

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς το τουρνουά τένις της ΑΕΚ Τρίπολης με την ονομασία Arcadian Tennis Open 2015 στο Δημοτικό αθλητικό κέντρο της Τρίπολης. 

Αρκετές συμμετοχές από όλη σχεδόν την Πελοπόννησο έχουν ήδη φτάσει στην Τρίπολη πράγμα που ενισχύει τόσο τον αθλητισμό, όσο και τον αθλητικό τουρισμό στην πόλη. 

Οι αθλητές που λαμβάνουν μέρος είναι από την Σπάρτη, Καλαμάτα, Άργος , Ναύπλιο, Ερμιόνη, Μεσσήνη, Κόρινθο, Ξυλόκαστρο , Αθήνα και Τρίπολη. Πρόκειται για την 3η χρονιά που διεξάγεται το συγκεκριμένο Open, το οποίο ήδη γνωρίζει μεγάλη απήχηση και φυσικά οι αλλαγές που θα γίνουν σε αυτό για την επόμενη χρονιά θα καταπλήξουν ευχάριστα όσους θα συμμετέχουν.

Το τουρνουά Arcadian 2015 διεξάγεται σε 5 κατηγορίες: Α)Άνδρες 14-34 ετών, Β) Άνδρες +35 ετών Γ) Γυναικών+14 Δ) Διπλά Ανδρών +14 Ε) Μικτά διπλά +14.

Η οργανωτική επιτροπή του ομίλου καλεί όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τενιστικό θέαμα υψηλού επίπεδου να έρθουν στο ΔΑΚ Τρίπολης όπου διεξάγονται τα παιχνίδια.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024 appeared first on .

Συνελήφθησαν 19 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο