Άλλα σπόρ

Η Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αποφάσισε στην τελευταία συνεδρίαση της να κάνει αποδεκτή την πρόταση της Επιτροπής Ολυμπιακής Προετοιμασίας και να ανταμείψει τους αθλητές και τις αθλήτριες που κατέκτησαν ή θα κατακτήσουν μετάλλια εντός του 2022, σε Ευρωπαϊκά και…
Απόλυτα ικανοποιημένη έμεινε η αποστολή της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024» που ολοκλήρωσε το τριήμερο ταξίδι της στην Ελλάδα, ενόψει των Τελετών της Ολυμπιακής Φλόγας για τους επόμενους Ολυμπιακούς.
Τριήμερη επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποιούν μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024» για να συζητήσουν με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή οργανωτικά θέματα για τις Τελετές της Ολυμπιακής Φλόγας.
Συνεχίζονται οι δράσεις στην υπερειδική διαδρομή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού.
Η έναρξη των αγωνιστικών δράσεων του φετινού ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, δόθηκε σήμερα το πρωί, με τα eSports WRC να έχουν την τιμητική τους στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα «Κασιμάτης» του Ολυμπιακού Σταδίου.
Οι Μάνος και Κώστας Στεφανής ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το Ράλι Ακρόπολις, πραγματοποιώντας μία ημέρα δοκιμών πριν από τον αγώνα (Pre Event Testing), με το Hyundai i20 N Rally2.
Ο γ.γ. Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς μίλησε στο Πρώτο Πρόγραμμα για την πολύ ξεχωριστή υπερειδική διαδρομή του Ράλλυ Ακρόπολις στο ΟΑΚΑ στις 8 Σεπτεμβρίου και αναφέρθηκε στους δύο άξονες στους οποίους κινούνται με συνέπεια οι διοργανωτές και είναι το θέμα της…
Η υπερειδική διαδρομή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις στο ΟΑΚΑ θα σημάνει τη στιγμή που τα φώτα το παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού θα στραφούν για ακόμα μια φορά στην Ελλάδα.
Ο στίβος πάντα πρωταγωνιστής. Παπαφλέσσεια 2022 - Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου 2022. Συμπεράσματα που πρέπει να ειπωθούν.
Το Κυθηραϊκό Ίδρυμα Πολιτισμού και Ανάπτυξης (ΚΙΠΑ), σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, την αιγίδα του Δήμου Κυθήρων, την υποστήριξη της Επιτροπής Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων και τη συνδρομή της ομάδας SVELTA διοργανώνουν Μαραθώνιο Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας στα Κύθηρα.
Σελίδα 1 από 178

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia