ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠοδόσφαιροΑνακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή (12/11, 20:30) στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”.

 

Εισιτήρια για την 11η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος Stoiximan SuperLeague 2023-2024 με την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, θα διατίθενται στο εκδοτήριο της Θύρας 1 του γηπέδου “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” από την Τρίτη 7 Νοεμβρίου από τις 10:00 έως και τις 19:00.

Το εκδοτήριο θα παραμένει ανοιχτό καθημερινά μέχρι την εξάντληση των διαθέσιμων εισιτηρίων του αγώνα. Εφόσον την ημέρα του αγώνα υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα εισιτήρια το εκδοτήριο θα λειτουργεί έως τις 15:00.

Για αποφυγή καθυστέρησης κατά τον έλεγχο και την είσοδο στο γήπεδο προτείνεται η όσο το δυνατόν νωρίτερα προσέλευση στις θύρες του γηπέδου οι οποίες θα είναι ανοιχτές 2½ ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια εκδίδονται ονομαστικά, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου.

Κατά τον έλεγχο των εισιτηρίων στις εισόδους του γηπέδου από τα αρμόδια όργανα (αστυνομία, προσωπικό ασφαλείας), είναι απαραίτητη η ύπαρξη εγγράφου ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο).

Οι τιμές για όλες τις θύρες όπου θα διατίθενται εισιτήρια είναι:

20€ κανονικό, 10€ παιδικό (παιδιά με ημερομηνία γέννησης μετά από την 01/01/2008).

Ώρα ανοίγματος θυρών γηπέδου: 18:00.

Ώρα έναρξης αγώνα: 20:30.

Μετάβαση στο περιεχόμενο