Ποδόσφαιρο

Υπό τις οδηγίες των ενωσιακών προπονητών Δημήτρη Κόλλια και Γιάννη Πασιαλή πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γήπεδο της Τεγέας προπόνηση προεπιλογής για την Μικτή Κ14 της Ε.Π.Σ Αρκαδίας. Συμμετείχαν 25 ποδοσφαιριστές από ομάδες της Τρίπολης και της Μεγαλόπολης.
Μετά από έγγραφο της Γ.Γ.Α. προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου , τους Δήμους του νομού Αρκαδίας και την Ε.Π.Σ. Αρκαδίας  που απαγορεύει τη χρήση των αθλητικών χώρων από σωματεία που δεν είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο της Γ.Γ.Α., η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.Αρκαδίας…
Σας ενημερώνουμε ότι οι αγώνες πρωταθλημάτων Α΄ Κατηγορίας Β΄ Κατηγορίας και Κυπέλλου αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας με απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της Ε.Π.Σ. Κορινθίας.
Πρόγραμμα 1ης αγωνιστικής Α' κατηγορίας
Τα κορίτσια του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στην Nova! Μια νέα ομάδα μας αρχίζει το ποδοσφαιρικό ταξίδι της.
Η ομάδα του Ερμή Μελιγούς ανακοίνωσε την απόκτηση του κεντρικού μέσου Θοδωρή Πούτση αλλά και αυτή του επιθετικού Milivoj Govorko 'Μικυ'.
Οι εγγραφές θα γίνονται με το έντυπο εγγραφής που θα βρίσκεται στο θυρωρείο της ΠΑΕ, (Θύρα 1 - info desk), Δευτέρα έως Παρασκευή από 10.00 έως 18.00 και στο τηλέφωνο 2710230490, Δευτέρα έως Παρασκευή 11.30-14.00.
Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού ποδοσφαιριστή, Juan Domínguez Lamas.
Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή από την Ινδονησία, Amiruddin Bagus Kahfi Alfikri.
Ισόπαλο το πρώτο παιχνίδι της νέας σεζόν για την ομάδα της Τρίπολης, μέσα σε μια πολύ καλή έδρα, απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα.
Σελίδα 1 από 266

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia