Δήμος Οιχαλίας

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με το Δήμο Οιχαλίας, διοργανώνει εσπερίδα στα πλαίσια ενημέρωσης των παραγωγών του Δήμου με θέμα «Ασθένειες της Ελιάς και τρόποι αντιμετώπισης», την Τρίτη 14/3 στο Πνευματικό Κέντρο Μαρία Κάλλας. Δείτε παρακάτω την πρόσκληση:
Στο παρακάτω αρχείο μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες για την χορήγηση τριακοσίων τεσσάρων (304) νέων αδειών πωλητών στο πλανόδιο εμπόριο με το αντίστοιχο δικαίωμα πλανόδιας δραστηριοποίησης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και τριάντα τριών (33) δικαιωμάτων δραστηριοποίησης σε υφιστάμενους κατόχους αδείας πωλητών πλανόδιου…
Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Πέτσα είχε η Δήμαρχος Οιχαλίας κα. Γεωργακοπούλου, τη Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023, όπου συζήτησαν σημαντικά θέματα που αφορούν το Δήμο Οιχαλίας.
Η Δημοτική Αρχή, ανταποκρινόμενη σε ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων των τοπικών κοινοτήτων Κωνσταντίνων και Αγριλόβουνου, προέβη στην ασφαλτόστρωση της οδού που ενώνει τις δύο κοινότητες.
Ο Δήμος Οιχαλίας και η Κοινωφελής Επιχείρηση για άλλη μια φορά στέκονται στο πλευρό των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη.
Συνάντηση εργασίας με τον Ιατρό και Αναπληρωτή Καθηγητή Παθολογίας κ.
Σας ενημερώνουμε πως η κινητή μονάδα του Κέντρου Κοινότητας του Ν.
Ο Οργανισμός Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών, Παιδείας & Αθλητισμού του Δήμου Οιχαλίας, κατόπιν της υπ’ αριθμ.
Κατόπιν επικοινωνίας της Δημάρχου Οιχαλίας κας. Παναγιώτας Γεωργακοπούλου με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των Κτιριακών Υποδομών ΑΕ κ. Αθανάσιο Γιάνναρη, όπου τον ενημέρωσε σχετικά με τις ανάγκες βελτίωσης των κτιρίων σε σχολικές εγκαταστάσεις του Δήμου Οιχαλίας, ακολούθησε επίσκεψη τεχνικού κλιμακίου των ΚτΥπ…
Για την Πρόσληψη Προσωπικού με Σύμβαση Εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου.
Σελίδα 1 από 17

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia