Ο καθ. Αθανάσιος Κριεμάδης μας παρουσιάζει το ΠΜΣ στην Δημόσια Διοίκηση και τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γνωρίσετε σε βάθος το Μάνατζμεντ των σύγχρονων οργανισμών με το ΠΜΣ στην Δημόσια Διοίκηση και τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, της Σχολής Οικονομίας και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

[iframe width=”1375″ height=”741″ src=”https://www.youtube.com/embed/aejzczKGMB8″ title=”Ο κ Κριεμάδης Αθανάσιος μας παρουσιάζει το ΠΜΣ στην Δημόσια Διοίκηση και τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην «Δημόσια Διοίκηση και τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό» το οποίο εγκρίθηκε από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων με το Φ.5439/20.10.2022τ.Β’ του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 εξήντα (60) θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών.

Το Πρόγραμμα απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) στην «Δημόσια Διοίκηση και στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό» ( Public Management and Digital Transformation). Η ελάχιστη χρονική διάρκεια για την απονομή του τίτλου ορίζεται σε τρία (3) εξάμηνα και απαιτείται η παρακολούθηση και επιτυχής εξέταση σε επτά (7) υποχρεωτικά μαθήματα  και ένα (1) επιλογής κατά τη διάρκεια δύο διδακτικών εξαμήνων, καθώς και η εκπόνηση διπλωματικής εργασίας που πραγματοποιείται κατά το τελευταίο εξάμηνο  του προγράμματος. Ένα μεγάλο μέρος των διαλέξεων πραγματοποιούνται και από απόσταση και σε πραγματικό χρόνο,  διαρκούν τουλάχιστον δέκα τρεις (13) εβδομάδες και διδάσκονται Παρασκευή  και Σάββατο.

Τα μαθήματα ξεκινούν την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

Οι αιτήσεις των υποψηφίων θα γίνονται δεκτές από τη Γραμματεία του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Γραμματεία Π.Μ.Σ. στην «Δημόσια Διοίκηση και Ψηφιακός Μετασχηματισμός» του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας, Θέση Σέχι, Πρώην Τέταρτο Πεδίο Βολής, Τρίπολη, Τ.Κ. 22100, τηλ.2710230139, e-mail: det@uop.gr  μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου 2022 (σφραγίδα ταχυδρομείου).

  • ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • VIDEO
- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

Εταιρία αναζητά ηλεκτρολόγο ή ηλεκτρονικό

Η εταιρία Melissinos Security αναζητά ηλεκτρολόγο ή ηλεκτρονικό για εγκατάσταση...

Ο ΕΟΣ Τρίπολης διοργανώνει και φέτος, την καθιερωμένη πεζοπορία στο φαράγγι του Λούσιου

Η διαδρομή ξεκινάει στο μουσείο υδροκίνησης της Δημητσάνας, περνάει...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο