Δείτε ζωντανά την εκδήλωση «Ψηφιακή Διακυβέρνηση & Ελληνική Οικονομία»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας, το ΠΜΣ στην Οργάνωση και Διοίκηση του Αγροδιατροφικού Τομέα και το Jean Monnet Module στην Επιχειρηματικότητα και τις Ευρωπαικές Επιχειρήσεις του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, διοργανώνουν εκδήλωση με κεντρικό ομολιτή τον κ. Κυριάκο Πιερρακάκη Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

[iframe width=”1520″ height=”585″ src=”https://www.youtube.com/embed/6CMmmess3Ro” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Δείτε την εκδήλωση ζωντανά απο το Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων σήμερα Πέμπτη 26 Μαίου 2022, ώρα 18:00 απο το αμφιθέατρο της Σχολής Οικονομίας και Τεχνολογίας στην Τρίπολη.

Στην εκδήλωση χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Αθανάσιος Κατσής.

Παρεμβάσεις θα κάνουν ο αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα κ. Στάθης Αναστασόπουλος, ο Δοιικητής του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος και ο καθηγητής του τμήματος ΔΕΤ και πρόεδρος του ΚΕΠΕ κ. Παναγιώτης Λιαργκόβας, Συντονιστής ο Δημοσιογράφος κ. Θέμης Κανελλόπουλος.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο