Συνάντηση Παυλόπουλου με τον συντονιστή του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους Π. Λιαργκόβα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συγχαρητήρια για το έργο τους, τα τελευταία χρόνια, στο Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή των Ελλήνων έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, υποδεχόμενος τον καθηγητή Παναγιώτη Λιαργκόβα, συντονιστή του Γραφείου Προϋπολογισμού του κράτους στη Βουλή. ..

 

Μάλιστα, ο Πρόεδρος αναφέρθηκε και στις συνεδριακές εκδηλώσεις, που όπως είπε, είναι ιδιαίτερα χρήσιμες.

Από την πλευρά του, ο κ. Λιαργκόβας ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τη στήριξη που παράσχει στο Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή, και παράλληλα του μετέφερε τις ευχαριστίες όλων των μελών της επιστημονικής επιτροπής του Γραφείου.

Όπως σημείωσε «θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ακομμάτιστο, ανεπηρέαστο και απροκατάληπτο τρόπο να βοηθούμε την Πολιτεία βγάζοντας εκθέσεις, εξετάζοντας την ελληνική οικονομία, την εκτέλεση του κρατικού προϋπολογισμού και οτιδήποτε έχει σχέση με τη δυνατότητα της χώρας μας για ανάπτυξη».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Ο Παναγιώτης Γ. Λιαργκόβας είναι καθηγητής στη Σχολή Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και συντονιστής του Γραφείου Προϋπολογισμού του κράτους στη Βουλή

Σπουδές

Πτυχίο: Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τμήμα Οικον. Επιστημών, 1981-1986
Μεταπτυχιακό: Μ.Α., Economics, Clark Univeristy, USA, 1989.
Διδακτορικό: Ph.D., Economics, Clark Univeristy, USA, 1991. Τίτλος Διδακτορικής Διατριβής: “Sectoral Effects of Real Exchange Rate Uncertainty on Trade: A Case Study of the Greek Trade Flows”.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο