Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην SITF 2023 που θα γίνει τον Μάιο στη Σεούλ

Απριλίου 01, 2023
Στην έκθεση SITF 2023 (Seoul International Travel Fair), που θα διεξαχθεί στην Σεούλ της Νότιας Κορέας από τις 4 ώς τις 7 Μαΐου, θα μετάσχει η Περιφέρεια Πελοποννήσου, με μπουθ  στο εθνικό περίπτερο του ΕΟΤ.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετέχει προκειμένου να υλοποιηθούν οι ενέργειες και οι δράσεις που απαιτούνται για την προώθηση της καμπάνιας τουριστικής προβολής του προορισμού “Πελοπόννησος” καθώς η SITF 2023 είναι η μόνη διεθνής ολοκληρωμένη τουριστική έκθεση στην Κορέα που συμμετέχει άμεσα και χρηματοδοτείται από εγχώριους και ξένους αναγνωρισμένους τουριστικούς οργανισμούς.

Στο πλαίσιο αυτό, η Περιφέρεια με ανακοίνωσή της καλεί φορείς και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό κλάδο και επιθυμούν να συμμετάσχουν μέσω της Περιφέρειας Πελοποννήσου, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους αποστέλλοντας έως και την Παρασκευή 7 Απριλίου συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη αίτηση στο e mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο μέγιστος αριθμός των επιχειρήσεων φορέων που θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν μέσω της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι 10.

 

Η αίτηση συμμετοχής:

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ SITF ΣΕΟΥΛ 2023 

Τελευταία τροποποίηση στις 2 Απριλίου 2023 %11:%Απρ

Προσθήκη σχολίου

logofootermedia