Συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου με τον πρόεδρο του Τεγεατικού Συνδέσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, συναντήθηκε χθες Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον πρόεδρο του Τεγεατικού Συνδέσμου, Βασίλη Ψυχογυιό.

Κατά τη συνάντηση, ο περιφερειάρχης επανέλαβε την δέσμευση ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια από την Περιφέρεια, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο, για την αναβάθμιση του πανηγυριού της Τεγέας ώστε να προστεθούν δράσεις “προκειμένου να γίνει μία από τις κύριες εμπορικές εκδηλώσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου”.

Όπως τόνισε ο περιφερειάρχης, θα επιδιωχθεί εκτός από εμπορικά στοιχεία, να συμπεριληφθούν και στοιχεία πολιτισμού, αθλητισμού και οικολογίας. Αυτό θα αποτελέσει αντικείμενο μελέτης την οποία προτίθεται να χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια.

Ακόμα, ο Π. Νίκας διαβεβαίωσε ότι η Περιφέρεια θα αναλάβει την δαπάνη για την αποκατάσταση των προτομών που έχουν βανδαλιστεί στο πάρκο της Τεγέας, ενώ πρόσθεσε ότι αναμένει από τον σύνδεσμο προτάσεις για την αναβάθμιση και περαιτέρω ανάδειξη του εν λόγω πάρκου.

Στην ίδια συνάντηση, τέλος, έγινε προκαταρκτική συζήτηση για την αξιοποίηση του κτηρίου του συνδέσμου στο πιο πάνω πάρκο, ως προς το είδος των δράσεων που θα μπορούσε να φιλοξενήσει, αποφέροντας ταυτόχρονα και έσοδα στον σύνδεσμο.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε χθες το 2ο Φεστιβάλ Κωμωδίας Τρίπολης 40 lads

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε χθες το 2ο Φεστιβάλ Κωμωδίας...

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο