Σύσκεψη για θέματα Τουρισμού υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου στην Τρίπολη

Σεπτεμβρίου 22, 2022
Σύσκεψη για θέματα τουρισμού πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι σήμερα Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, στην Τρίπολη, υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα. Στην εν λόγω σύσκεψη, με τη συμμετοχή της αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Πολιτισμού Αννας Καλογεροπούλου και υπηρεσιακών στελεχών, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων τα θέματα του DMO (Destination Management Organization) και του DMS (Destination Management System) της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όπως επίσης και η οργάνωση της συμμετοχής της σε εκθέσεις του εξωτερικού -στο Παρίσι και στο Λονδίνο, ειδικότερα- αλλά και άλλα ζητήματα.

Ακολούθησε τηλεδιάσκεψη του περιφερειάρχη, Π. Νίκα με τα στελέχη που υπηρετούν τα Γραφεία Τουριστικής Πληροφόρησης (infokiosks) της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στον Ισθμό της Κορίνθου, στο Ναύπλιο, στην Σπάρτη και στον διεθνή αερολιμένα Καλαμάτας “Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος”.

Ο περιφερειάρχης, κάλεσε τους εργαζόμενους στα εν λόγω γραφεία, πέρα από την πληροφόρηση των επισκεπτών της κάθε περιοχής, να καταγράφουν και ενδεχόμενα προβλήματα τα οποία επισημαίνουν οι επισκέπτες, ενώ συζητήθηκε επίσης η διοργάνωση ανά περιοχή ενημερωτικής εκδηλώσεων στις οποίες θα παρουσιάζονται οι διαπιστώσεις αυτές, αλλά και οι προοπτικές για την επόμενη περίοδο.

Τελευταία τροποποίηση στις 23 Σεπτεμβρίου 2022 %08:%Σεπ

Προσθήκη σχολίου

logofootermedia

Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 2352 guests και κανένα μέλος

© 2020 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr