Περιφέρεια Πελοποννήσου

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης , ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Νικόλαος Κοροβέσης και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παναγιώτης Τσιχριτζής υποδέχτηκε την Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022, στο κτίριο Χρυσόγελου της έκθεσης ζωγραφικής και γλωσσικής του Ιταλού . η «Συμβίωση».
 Σε εβδομαδιαία βάση ενημερώνει πλέον ο ΕΟΔΥ σχετικά με τα πανελλαδικά κρούσματα του κορονοϊού covid-19. Ως εκ τούτου, ανάλογα προσαρμόζεται και η αντίστοιχη ενημέρωση από την πλευρά της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Από τη Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ανακοινώνεται ότι εγκρίθηκε (αρ.Γ2α/11598/08-07-2022 Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 3732/Β/14-07-2022) η μεταφορά/μετατροπή δύο οργανικών θέσεων ειδικευομένων ιατρών ειδικότητας Γενικής Ιατρικής, (έχουν συσταθεί με την Α3β/οικ.9609/17-07-1985 (ΦΕΚ 469/Β/1985) Κοινή Υπουργική Απόφαση), σε δύο οργανικές θέσεις…
Με την προσγείωση ενός μονοκινητήριου αεροσκάφους τύπου Cessna 172, από την Αερολέσχη Πύργου, σήμερα Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022, επαναλειτουργεί και επίσημα στο Αεροδρόμιο Επιταλίου.
Το γαστρονομικό ταξίδι, συνεχίζεται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και επόμενη «στάση» του Peloponnese Food Stories – Ιστορίες γεύσεων, ανθρώπων, πολιτισμού, είναι η Αρκαδία, και συγκεκριμένα το Παράλιο Άστρος, στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας.
Η Υπηρεσιακή σύσκεψη σχετικά με το θέμα των Κέντρων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ), συγκάλεσε τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, χθες Τετάρτη 17 Αυγούστου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη.
Στην προσωρινή αναστολή λειτουργίας, συνολικά 31 δομών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για το σχολικό έτος 2022 – 2023, προέβη με σχετική απόφασή της, η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης, της Περιφέρειας.
Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, επισκέφθηκε το βράδυ χθες, Τετάρτη 17 Αυγούστου, στον χώρο της 137ης Εμποροπανήγυρης Τεγέας, που λειτουργεί από κοινού με την 50ή Παμπελοποννησιακή Έκθεση, που διοργανώνεται από τον Τεγεατικό Σύνδεσμο, με τη συνδρομή και την Περιφέρεια.
Με βάση τα στοιχεία που σε εβδομαδιαία βάση, γνωστοποιεί ο ΕΟΔΥ, με τα πανελλαδικά κρούσματα του κορονοϊού covid-19, τα οποία αναφέρονται στην έκθεση του Οργανισμού, που εκδόθηκε την Τρίτη 16 Αυγούστου, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου το χρονικό διάστημα από 8 έως…
Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (17/2022) , που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία και κοινοποιήθηκε από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, υψηλές θερμοκρασίες θα επικρατήσουν το επόμενο τριήμερο στη χώρα μας.
Σελίδα 1 από 647

logofootermedia