Στο συνέδριο καινοτομίας INNOVEIT ΑTHENS ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με τον Υφυπουργό Έρευνας & Τεχνολογίας Χρήστο Δήμα, τον Καθηγητή Γιώργο Χρυσολούρη και επιστήμονες – ερευνητές από χώρες του εξωτερικού είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας, Φωκίωνας Ζαΐμης, συμμετέχοντας στο συνέδριο καινοτομίας με θέμα “Digital Production & AI for Sustainability”, που έγινε υπό την αιγίδα του InnovEITATHENS στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στην Αθήνα στις 5, 6, 7 Οκτωβρίου 2022.

Ένα συνέδριο καινοτομίας της Ευρωπαϊκής Κοινότητας Γνώσης και Καινοτομίας για την Μεταποίηση (ΕΙΤ- Manufacturing), όπου συζητήθηκε η εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης (ΑrtificialΙntelligence), στην μεταποίηση, με την συμμετοχή του Εργαστήριου Συστημάτων Παραγωγής και Αυτοματισμού του Τμήματος Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών του Παν/μίου Πατρών. «Ήταν μια λαμπρή εκδήλωση με ομιλητές υψηλού κύρους. Μέσα από αυτές τις διοργανώσεις βγαίνουν σημαντικά συμπεράσματα και ιδέες για το μέλλον όχι μόνο της κάθε χώρας και Περιφέρειας αλλά γενικότερα της ανθρωπότητας. Νέα επιχειρηματικότητα, φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες και τρόποι βιώσιμης ανάπτυξης ήταν μερικές από τις θεματικές ενότητες που αναπτύχθηκαν από τους σπουδαίους ομιλητές Έλληνες και ξένους», ανέφερε ο κ. Ζαΐμης, ο οποίος συζήτησε τις δυνατότητες αξιοποίησης νέων τεχνολογιών και καινοτόμων διεργασιών παραγωγής για τη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο