Την Τρίτη 30 Αυγούστου η τελική εκδήλωση του ARIELPLUS

Αυγούστου 24, 2022
Η τελική εκδήλωση του έργου ARIELPLUS πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Αυγούστου 2022 και ώρα 18:00 μ.μ., στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Ο Κύριος σκοπός της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση των συμπερασμάτων του έργου ARIELPLUS καθώς και η ανάδειξη των προβλημάτων και των προοπτικών ανάπτυξης του κλάδου της αλιείας και της υδατοκαλλιέργειας.

Την έναρξη της ημερίδας που κάνουν οι Αντιπεριφερειάρχες, Φωκίων Ζαΐμης και Θεόδωρος Βασιλόπουλος . Τη συνάντηση εργασίας που θα χαιρετήσει ο Χρήστος Οικονόμου , Προϊστάμενος Διοικητικής Μονάδας της Επιτροπής της Γενικής Διεύθυνσης Θαλάσιας Πολιτικής και Αλιείας.

Το έργο ARIEL PLUS cod. 1276 αποτελεί διεύρυνση των αποτελεσμάτων του ευρωπαϊκού προγράμματος Interreg VB Adriatic- Ionian Program – ADRION 2014 -2020, ARIEL cod. 278. Στο έργο συμμετέχουν 6 εταίροι στους οποίους περιλαμβάνονται δημόσιοι οργανισμοί και ερευνητικοί /επιστημονικοί οργανισμοί από την Ελλάδα, την Ιταλία, τη Κροατία και το Μαυροβούνιο. Συντονιστής ΕρευναιτοCNR –IRBIM Institute of Biological Resources &Marine Biotechnologies- National Research Council απότηνΙταλία.Από πλευράς Ελλάδας, συμμετείχε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Ανάμεσα στους στόχους του έργου ήταν η μεγιστοποίηση της διάρκειας του ARIEL στους αντίστοιχους παράγοντες της μικρής αλιείας και υδατοκαλλιεργειών μέσα και πέρα ​​από την περιοχή της Αδριατικής και του Ιονίου.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στην Κα Σπηλιώτη Μίνα στο τηλέφωνο 2613613521 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Τελευταία τροποποίηση στις 25 Αυγούστου 2022 %08:%Αυγ

Προσθήκη σχολίου

logofootermedia

Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 2742 guests και κανένα μέλος

© 2020 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr