Την Τρίτη 30 Αυγούστου η τελική εκδήλωση του ARIELPLUS

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η τελική εκδήλωση του έργου ARIELPLUS πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Αυγούστου 2022 και ώρα 18:00 μ.μ., στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Ο Κύριος σκοπός της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση των συμπερασμάτων του έργου ARIELPLUS καθώς και η ανάδειξη των προβλημάτων και των προοπτικών ανάπτυξης του κλάδου της αλιείας και της υδατοκαλλιέργειας.

Την έναρξη της ημερίδας που κάνουν οι Αντιπεριφερειάρχες, Φωκίων Ζαΐμης και Θεόδωρος Βασιλόπουλος . Τη συνάντηση εργασίας που θα χαιρετήσει ο Χρήστος Οικονόμου , Προϊστάμενος Διοικητικής Μονάδας της Επιτροπής της Γενικής Διεύθυνσης Θαλάσιας Πολιτικής και Αλιείας.

Το έργο ARIEL PLUS cod. 1276 αποτελεί διεύρυνση των αποτελεσμάτων του ευρωπαϊκού προγράμματος Interreg VB Adriatic- Ionian Program – ADRION 2014 -2020, ARIEL cod. 278. Στο έργο συμμετέχουν 6 εταίροι στους οποίους περιλαμβάνονται δημόσιοι οργανισμοί και ερευνητικοί /επιστημονικοί οργανισμοί από την Ελλάδα, την Ιταλία, τη Κροατία και το Μαυροβούνιο. Συντονιστής ΕρευναιτοCNR –IRBIM Institute of Biological Resources &Marine Biotechnologies- National Research Council απότηνΙταλία.Από πλευράς Ελλάδας, συμμετείχε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Ανάμεσα στους στόχους του έργου ήταν η μεγιστοποίηση της διάρκειας του ARIEL στους αντίστοιχους παράγοντες της μικρής αλιείας και υδατοκαλλιεργειών μέσα και πέρα ​​από την περιοχή της Αδριατικής και του Ιονίου.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στην Κα Σπηλιώτη Μίνα στο τηλέφωνο 2613613521 ή στο emailg.spilioti@pde.gov.gr.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε πλήρη λειτουργία τη Μεγάλη Εβδομάδα το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού...

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο