Πλήθος κόσμου στον περίπατο στην Μικρή Περιμετρική

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εκατοντάδες κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για να περπατήσει στους δρόμους του ΕΣΠΑ με πανσέληνο το βράδυ της Τρίτης.

Ένα ολόγιομο φεγγάρι συνόδευσε τους εκατοντάδες επισκέπτες της Μικρής Περιμετρικής που βάδισαν μέχρι το Ρωμαϊκό Υδραγωγείο και εντυπωσιάστηκαν από τον τρόπο ανάδειξης του.

Ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Παναγιώτη Κορκολή μαζί με πολίτες, Δημάρχους, εκπροσώπους φορέων και οργανώσεων περπάτησαν την Μικρή Περιμετρική από την είσοδό της στον κόμβο Κουρτέση και συναντήθηκαν στον Ρωμαϊκό Υδραγωγείο με τους πατρινούς που ξεκίνησαν από την άλλη είσοδο του έργου, από την πλατεία Ταμπαχάνων.

 Όλοι μαζί περιηγήθηκαν τους χώρους του υδραγωγείου και θαύμασαν τον τρόπο ανάδειξή του.

«Σας καλέσαμε για να δούμε από κοντά ένα έργο που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, γιατί επιθυμούμε να γνωρίζετε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε για την αποπεράτωσή του.

Εμείς σχεδιάζουμε, διεκδικούμε ,υλοποιούμε και ολοκληρώνουμε, γιατί οι πολίτες πρέπει να απολαμβάνουν τα έργα που τους ανήκουν και η Μικρή Περιμετρική είναι ένα από αυτά», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας. Ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Γενικό Γραμματέα Παναγιώτη Κορκολή για την παρουσία του.

Από την πλευρά του ο κ. Κορκολής στον σύντομο χαιρετισμό του εξήρε την άψογη συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, που έχει ως αποτέλεσμα την ολοκλήρωση έργων πνοής για την περιοχή, όπως είναι μεταξύ πολλών άλλων η Μικρή Περιμετρική και η διάνοιξη της Κανακάρη.

Στην συνέχεια οι εκατοντάδες πολίτες  απόλαυσαν την πανσέληνο υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας και με την διεύθυνση του Γιώργου Μπουρδόπουλου.

Μεταξύ άλλων στην χθεσινή εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Δήμαρχοι Ερυμάνθου Θάνος Καρπής , Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς Αιγίου Θανάσης Παναγόπουλος , Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου, οι Αντιπεριφερειάρχες Γρηγόρης Αλεξόπουλος, Χριστίνα Σταρακά ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Αγγελόπουλος, οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Κώστας Καρπέτας, Δημήτρης  Δριβίλας, Παναγιώτης Μπράμος, Γιάννης Λύτρας, Νίκος Μπαλαμπάνης, οι βοηθοί Περιφερειάρχη Αντώνης Χαροκόπος και Αναστασία Τογιοπούλου,  και Εκτελεστική Γραμματέας της Περιφέρειας Διονυσία Μαράτου.

Ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας εξέφρασε και τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του προς την Ανταστασία Κουμούση Διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αχαϊας  για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράστασή της στην πραγματοποίηση της εκδήλωση. 

Το τριήμερο των εκδηλώσεων της Περιφέρειας θα συνεχιστεί σήμερα στην Τουρλίδα και θα ολοκληρωθεί αύριο στο λιμάνι του Κατακόλου.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ενημέρωση «κέντρα δημιουργικής απασχόλησης Δήμου Ανατολικής Μάνης» 2024-2025

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ «ΚΕΝΤΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ» 2024-2025 Αγαπητοί Γονείς, Ο Δήμος Ανατολικής Μάνης, για τέταρτη χρονιά,  συνεχίζει την επιτυχή λειτουργία των  Κ.Δ.Α.Π. στα σχολεία του Δήμου μας, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΕΦΗΒΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Σύμφωνα με την ΕΜΥ/ΕΜΚ, επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα Παρασκευή 19 Απριλίου 2024. Βαρομετρικό χαμηλό στα δυτικά, συνοδευόμενο από μέτωπα, θα κινηθεί ανατολικά και προβλέπεται να προκαλέσει επιδείνωση του καιρού στο μεγαλύτερο μέρος τη χώρας από τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου (20-04-24) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που

Κώστας Τζιούμης: «Διαρκής η προσπάθεια της δημοτικής αρχής για να γίνει προορισμός η Τρίπολη»

Ανανεωμένο επιστρέφει το Φεστιβάλ Κωμωδίας 40 Lads στην Τρίπολη και στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο, από την Παρασκευή ως την Κυριακή (19-21/4/2024).Με αυτή την αφορμή, δόθηκε συνέντευξη τύπου από τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη, τον υπεύθυνο της εταιρείας «Πέρα Βρέχει» κ. Βαγγέλη Αντωνόπουλο και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, κυρία Ελένη Καρούντζου. «Στόχος μας είναι το Φεστιβάλ να

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο