Οι “Μüzikal ifade” “φώτισαν” το θεατράκι της Φοινικούντας

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησαν με το πηγαίο ταλέντο τους οι δύο μουσικοί, Γωγώ Μπατσικούρα και Αλεξάνδρα Παπαστεργιοπούλου, οι “Μüzikal ifade”, που έπαιξαν ζωντανά την Κυριακή το βράδυ στο θεατράκι της Φοινικούντας.

Θέμα της βραδιάς που οργάνωσε ο Δήμος Πύλου – Νέστορος ήταν “Της Μικρασίας χρώματα” και έτσι οι δύο νέες ερμηνεύτριες παρουσίασαν ένα ευρύ ρεπερτόριο από ταξίμια, τραγούδια και αμανέδες παραδοσιακούς, όσο και δικές τους συνθέσεις, μέσα από τις φωνές και τα πλείστα όργανά τους.

Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δημήτρης Σιψάς στο καλωσόρισμά του ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του, ειδικά στην τελευταία παράσταση του – πλούσιου σε ποιοτικές εκδηλώσεις – καλοκαιριού. Αυτή ήταν η τρίτη εκδήλωση για την Μικρά Ασία. “Οι εκδηλώσεις αυτές επιλέχτηκαν για να θυμόμαστε τον Μικρασιατικό Ελληνισμό, που μετά την καταστροφή, με την εγκατάστασή του στον Ελλαδικό χώρο διαμόρφωσε σε μεγάλο βαθμό τον σύγχρονο πολιτισμό μας, όπως είπε”. Τέλος ευχαρίστησε τους συνεργάτες του από το γραφείο δημάρχου και τον Ηλία Νιόκο για την πολύτιμη συμβολή του σε όλες τις βραδιές πολιτισμού.

Όποιος θέλει μπορεί να βρει το δίσκο του σχήματος, μέσα από τις σελίδες του στα κοινωνικά και δίκτυα και τις μουσικές πλατφόρμες.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κατώτατος μισθός: Αυξάνεται από 1η Απριλίου

Ζήτημα ημερών είναι πλέον η ανακοίνωση της αύξησης απολαβών που θα...

Διακοπή Ηλεκτροδότησης στην Γορτυνία

Την Παρασκευή 29/03/2024 λόγω εργασιών συντήρησης του Δικτύου του...

Συνελήφθησαν 62 άτομα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης...

Αφρικανική σκόνη: Συστάσεις από την Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας

Η Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας καλεί τους πολίτες, και ιδιαίτερα...
Μετάβαση στο περιεχόμενο