Δήμος Δυτικής Μάνης: STRINGS IN MOTION

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δύο μαγικές βραδιές έζησαν οι δημότες του Δήμου Δυτικής Μάνης, με την Ορχήστρα STRINGS IN MOTION.

Σε δύο θαυμάσιους χώρους, στον Πύργο του Κουμουνδούρου στον Κάμπο στις 29/7/2022 και στα Πυργόσπιτα των Μούρτζινων -Τρουπάκηδων στην Καρδαμύλη στις 30/7/2022, οι θεατές, εκστασιασμένοι από τις θύμησες των ιστορικών γεγονότων που κουβαλάνε μέσα τους οι χώροι αυτοί στους οποίους πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις, όπου κάτω από το ημίφως αποκτούσαν ακόμα μεγαλύτερη μεγαλοπρέπεια, απόλαυσαν συνθέσεις των Bach, Mozart, Σκαλκώτα, Michael Haydn και Δραγατάκη.

Τις εκδηλώσεις, εκτός από τους δημότες του Δήμου, τους φίλους της Μάνης και τους παραθεριστές, παρακολούθησαν η Επιτετραμένη της Αυστριακής Πρεσβείας, κα Martina Hermann με το σύζυγό της, η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου κα Μαρία Ανδρούτσου με την οικογένειά της και ο υποδιοικητής της 120ΠΕΑ Ιπτάμενος Σμήναρχος κ. Δημήτριος Κοκκώνης με την οικογένειά του.

 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο