Ανάδοχος για το Κλειστό Προπονητήριο Παραλίας Καλαμάτας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην έγκριση του 3ου Πρακτικού Διεξαγωγής Διαγωνισμού του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΣ» και την κατακύρωση του διαγωνισμού στον οικονομικό φορέα : «VASARTIS ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με διακριτικό τίτλο «VASARTIS SA », με μέση έκπτωση 19,45 %,  προχώρησε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας σήμερα, Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023 κατά την 2η/2023 συνεδρίασή της.

Δείτε ΕΔΩ την εισήγηση του θέματος.

Υπενθυμίζεται ότι προϋπολογισμός μελέτης του έργου ανέρχεται σε 1.300.000 € και πηγή χρηματοδότησης ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ με ποσό 600.000,00€ και ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ με ποσό 700.000,00€.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, είχε συνάντηση, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη), τα έργα των οποίων θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Οι προτάσεις καλύπτουν μια σειρά δράσεων

Tιμητική εκδήλωση για τον Αργύρη Π.Π. Πετρονώτη

Με τη συμπλήρωση ενός έτους από την εκδημία του...

Το πρόγραμμα των αγώνων των επτά πρωταθλητών του 5ου ομίλου στο δρόμο για τη Γ’ Εθνική

Το πρόγραμμα των αγώνων μεταξύ των επτά πρωταθλητών Ενώσεων...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο