“Λευκή Νύχτα” στην Καλαμάτα στις 27/8

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Σάββατο 27 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί πάλι φέτος η “Λευκή Νύχτα” στην Καλαμάτα, μετά από 2 χρόνια περιορισμών και απαγορεύσεων της πανδημίας του κορονοϊού.

Την απόφαση πήρε προχθές το βράδυ, το Δημοτικό Συμβούλιο.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων της “Λευκής Νύχτας” στην κεντρική πλατεία της πόλης θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τους Βίκυ Καρατζόγλου, Βύρωνα Τσουράπη και τους “Ευγενείς Αλήτες”. Η συναυλία με τίτλο “Ένα φως αναμμένο” εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του δήμου για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022.

Στη συζήτηση στο Δ.Σ. η σύμβουλος και διοικήτρια του Νοσοκομείου Καλαμάτας Ελένη Αλειφέρη προέτρεψε να γίνει μια καμπάνια προσοχής για θέματα κορονοϊού και σημείωσε πως “η «Λευκή Νύχτα» είναι μια εν δυνάμει περίπτωση παραγωγής πάρα πολλών κρουσμάτων”.

Τη “Λευκή Νύχτα” οργανώνει ο δήμος σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμάτας, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και το Σύλλογο Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος της πόλης.

Σύμφωνα, με την ενημέρωση από το δήμο, η “Λευκή Νύχτα” αποτελεί μια διοργάνωση, που πραγματοποιείται σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις, αλλά και σε πολλές ελληνικές, με στόχο την ενίσχυση της επισκεψιμότητας των εμπορικών καταστημάτων. Τα εμπορικά καταστήματα παραμένουν ανοιχτά όλο το βράδυ, προσφέροντας σε ελκυστικές τιμές και εκπτώσεις τα προϊόντα τους, ενώ παράλληλα πραγματοποιείται πλήθος μουσικών, ψυχαγωγικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Οι επισκέπτες μπορούν να περιπλανηθούν στις πλατείες και τους πεζόδρομους, συνδυάζοντας τις αγορές τους με τη διασκέδαση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καιρός: Αίθριος με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα Παρασκευή 26 Απριλίου, με μικρή...

ΑΑΔΕ: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις – Αναλυτικά η διαδικασία

«Στον αέρα» βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης (25/4)...

Πανελλήνιοι Αγώνες Special Olympics “Λουτράκι 2024”

Τα Special Olympics Hellas, διοργανώνουν για ακόμη μία χρονιά Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics “Λουτράκι 2024”. Φέτος, θα διεξαχθούν από τις 24 έως τις 29 Μαΐου στο Λουτράκι Κορινθίας, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων. Για πέντε ημέρες, οι εγκαταστάσεις του SportCamp στο Λουτράκι θα φιλοξενήσουν

Εορτασμός της Ημέρας της Ευρώπης | Δημήτρης Πτωχός προς μαθητές: «Είμαστε δίπλα σας για να αναζητήσετε όσα μπορείτε να κάνετε εδώ, στην Πελοπόννησο, στην...

Ένα μοναδικό κράμα θετικής ενέργειας, νεανικής αύρας και ελπίδας για το μέλλον κυριάρχησε κατά την εκδήλωση εορτασμού της Ημέρας της Ευρώπης που διοργάνωσε το 2ο ΓΕΛ Ναυπλίου, σχολείο Πρέσβης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, την Πέμπτη 25 Απριλίου, στην αίθουσα του Βουλευτικού, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου να είναι ο κύριος ομιλητής. Μπροστά σε ένα απαιτητικό κοινό, με

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο