Η Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Καλαμάτας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη επισκέφθηκε, την Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016, το Δημαρχείο και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Καλαμάτας.

Σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση, ο Δήμαρχος εξέφρασε τη χαρά του για την επίσκεψη της κυρίας Αλειφέρη και ανέφερε ότι συζήτησαν θέματα για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα, «για το σπουδαίο αυτό γεγονός, για το οποίο εμείς προσδοκούμε την πολυποίκιλη στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου», όπως χαρακτηριστικά είπε. Επίσης, ο Δήμαρχος προέβη στην εκτίμηση ότι η επιλογή της Καλαμάτας ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021 θα είναι εξόχως ευεργετική όχι μόνο για την πόλη και για τη Μεσσηνία, αλλά για όλη την Πελοπόννησο.

Σε δηλώσεις της, η Αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε χαρά και ικανοποίηση για την πρόκριση της Καλαμάτας στη δεύτερη φάση επιλογής, όσον αφορά στην Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021. Η κυρία Αλειφέρη έδωσε «πολλά συγχαρητήρια» προς το Δήμαρχο, τονίζοντας ότι αυτά αντανακλούν και «σε όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης προσπάθειας, στο διευθυντή της Επιτροπής, στην Επιτροπή «Πολιτιστική Πρωτεύουσα ΄21», στους εθελοντές και σε όλη την ομάδα, που με την καθοδήγηση του Δημάρχου έχει δομηθεί από το Δήμο Καλαμάτας». Προσέθεσε, δε, τα εξής, μεταξύ άλλων: «Πιστεύουμε σε αυτή την προσπάθεια. Είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό γεγονός όχι μόνο για την πόλη της Καλαμάτας, αλλά για όλη τη Μεσσηνία, αλλά και για όλη την Πελοπόννησο, θα έλεγα. Πραγματικά ευχόμαστε και πιστεύουμε η επόμενη φάση, η οποία θα είναι σίγουρα και πιο δύσκολη, να φέρει πάλι καλά και ευχάριστα νέα στο Δήμο της Καλαμάτας, στη Μεσσηνία και σε όλους μας».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε πλήρη λειτουργία τη Μεγάλη Εβδομάδα το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού...

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο