Ειδήσεις Καλαμάτα | pna.gr - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Ειδήσεις Καλαμάτα

Τον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο επισκέφτηκε σήμερα, Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022, ο Επίτιμος Πρόεδρος της Παμμεσσηνιακής Ομοσπονδίας Αμερικής και Καναδά, Τάσος Κοκκαλιάρη
Τον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, σήμερα Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν θέματα που αφορούν την οικονομία, την κοινωνία και την επιχειρηματική κοινότητα.
Παρουσία πλήθους κόσμου και φίλων του σύκου, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 18 Αυγούστου 2022, στον Πολύλοφο Μεσσήνης, η 19η Γιορτή Σύκου.
Προθεσμία έως την Τρίτη 23 Αυγούστου 2022 έχουν οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες, προκειμένου να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής στη μειοδοτική, φανερή και προφορική δημοπρασία για τη μίσθωση ακινήτων - οικοπέδων για δημιουργία ανοικτών χώρων στάθμευσης αυτοκινήτων στο Δήμο Καλαμάτας.
Μετά από την εξαιρετικά επιτυχημένη τριετή (2019-2021) παρουσίαση της Αντιγόνης του Σοφοκλή, η Ομάδα Σημείο Μηδέν συνεχίζει την έρευνά της στα θεμελιώδη κείμενα της αρχαίας ελληνικής τραγωδίας παρουσιάζοντας αυτή τη φορά, την παλαιότερη σωζόμενη τραγωδία, τους «Πέρσες» του Αισχύλου.
Στην πρωινή εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, φιλοξενήθηκε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, σήμερα Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022. Ο Δήμαρχος, μιλώντας στους δημοσιογράφους Βελίκα Καραβάλτσιου και Νικήτα Κορωνάκη, από το λιμάνι της πόλης, αναφέρθηκε στην τουριστική κίνηση…
Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου, που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr), για αύριο Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022, προβλέπεται υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) για τη Μεσσηνία.
Η παροχή υπηρεσίας συγκοινωνιακού έργου (έτους 2022), συνεχίζεται μέσω σύμβαση που έχει υπογραφεί μεταξύ Δήμου Καλαμάτας και Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Μεσσηνίας. Σήμερα, Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Υπεραστικού…
Εγκαινιάστηκε χθες, Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022 η επετειακή έκθεση με τίτλο «Μνήμες του Ελληνισμού - Ενδύματα και διηγήματα» με έργα του ζωγράφου και ενδυματολόγου Γιάννη Μετζικώφ  που διοργανώνει το Λύκειο Ελληνίδων Καλαμάτας στο studio του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας.
Δράσεις για μικρούς και μεγάλους θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 21 Αυγούστου 2022 από τις 9.30 το πρωί, στην Κοινότητα Άριος. Οι δράσεις με τίτλο «Kalamata Pamisos River Action» διοργανώνονται από το Δήμο Καλαμάτας και την Κοινότητα Άριος, τελούν υπό την…
Σελίδα 1 από 418

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia