Ψηφιακές υπηρεσίες – Ηλεκτρονικές πληρωμές στον Δήμο Δυτικής Μάνης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος Δυτικής Μάνης μέσω της web πλατφόρμας «eLocalGovernments.gr» της SingularLogic, παρέχει υψηλού επιπέδου ψηφιακές υπηρεσίες, που ενισχύουν την αποτελεσματικότητα της καθημερινής λειτουργίας του και αναβαθμίζουν την εμπειρία εξυπηρέτησης πολιτών και των επιχειρήσεων που υπάγονται σε αυτόν.

Με εστίαση στον ψηφιακό του εκσυγχρονισμό, ο Δήμος Δυτικής Μάνης αξιοποίησε τις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία, για να διευκολύνει την καθημερινότητα και να βελτιστοποιήσει την ποιότητα ζωής των δημοτών του και των επιχειρήσεων , καθώς και να μειώσει το διαχειριστικό του κόστος.

Με την υπηρεσία «Ηλεκτρονικές Πληρωμές», οι πολίτες και οι επιχειρήσεις μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου, με τη χρήση των προσωπικών κωδικών taxisnet, ταυτοποιούνται και συνδέονται για να δουν και να εκτυπώσουν τα ειδοποιητήρια οφειλών τους, να διαχειριστούν και να εξοφλήσουν τις οφειλές τους, αλλά και να ενημερωθούν από την καρτέλα των στοιχείων οφειλέτη που τηρεί ο Δήμος.

Με τις σύγχρονες ψηφιακές του υπηρεσίες ο Δήμος απλοποίησε χρονοβόρες και κοστοβόρες διαδικασίες, ενισχύοντας την παραγωγικότητα των στελεχών του, εξοικονομώντας σημαντικό διαχειριστικό χρόνο και κόστος.

Στο παρακάτω link :

https://dmanis.elocalgovernments.gr/client/index.php?gov=0&service=EXR%7CDEP

καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.dimosdytikismanis.gr), πολίτες και επιχειρήσεις μπορούν να συνδεθούν και να κάνουν χρήση αυτών των υπηρεσιών καθώς και να βρουν οδηγίες για τις παρεχόμενες ηλεκτρονικές υπηρεσίες.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βαρύ πένθος στο Άστρος: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 25 ετών ο Παναγιώτης Κολοβός

Δύσκολες ώρες για την τοπική κοινωνία του Άστρους Κυνουρίας...

Δώρο Πάσχα: Έως και τη Μεγάλη Τετάρτη η καταβολή

Έως την Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου 2024, θα πρέπει...

Συνελήφθησαν 43 άτομα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σε ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης...

Διακοπή Ηλεκτροδότησης σε περιοχές του Δήμου Τρίπολης

Την Κυριακή 21/04/2024 λόγω επειγουσών εργασιών συντήρησης του δικτύου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο