Μεσσηνία | Ειδήσεις από τη Μεσσηνία messinialive - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων
Στην Καλαμάτα διεξάγεται η "ναυαρχίδα" των εκδηλώσεων της Ομοσπονδίας Φίλων Παλαιού Αυτοκινήτου (ΦΙΛΠΑ) από χθες, Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου και μέχρι την Κυριακή 2 Οκτωβρίου.
Αναρτήθηκε στη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας του Υπουργείου Οικονομικών η διακήρυξη για την πρόσκληση ενδιαφέροντος για το Κληροδότημα Παναγιώταρου στη Μικρά Μαντίνεια.
Εντάχθηκε χθες 29 Σεπτεμβρίου 2022 στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α. 2014 – 2020) του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, η πρόταση του Δήμου Μεσσήνης για την υλοποίηση του έργου «Ασφαλτόστρωση του υφιστάμενου αγροτικού δρόμου Μυρτοποταμιά – 3η Επαρχιακή Οδός» προϋπολογισμού…
Τον Ιούλιο του 1827 φτάνει στην Ελλάδα, με σκοπό να πάρει μέρος στην Επανάσταση, ο Πολ Μαρί Βοναπάρτης, ανιψιός του Μεγάλου Ναπολέοντα, γιος του αδελφού του, Λουκιανού Βοναπάρτη.
Δύο συναυλίες στην Κορώνη και μία στην Καλαμάτα θα γίνουν το διάστημα 5 ­- 11 Οκτωβρίου με τίτλο “Στο σκοτάδι ας κατοικήσουμε”, από το Φεστιβάλ Τεχνών Κορώνης.
Οι εργασίες για τον απαραίτητο καθαρισμό (από την πυκνή άγρια βλάστηση) και την ανάδειξη της παλιάς δεξαμενής νερού της Πύλου άρχισαν εδώ και λίγες μέρες.
Εκδρομή στις Μονές Προυσσού και Αγάθωνος, στο Καρπενήσι και στη Λαμία αντίστοιχα διοργανώνει ο Πολιτιστικός – Εξωραϊστικός Σύλλογος Ασίνης στις 22 – 23 Οκτωβρίου.
Το έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη “Το μεγάλο μας τσίρκο” ανεβάζει η Θεατρική Ομάδα της “Οδύσσειας” αυτή τη σεζόν.
Συνολικά 4 εξωτερικούς απινιδωτές (AED) παρέλαβε ο Δήμος Καλαμάτας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου χθες, Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022. Τους απινιδωτές, οι οποίοι θα τοποθετηθούν σε κεντρικά σημεία της Καλαμάτας (Μέγαρο Χορού.
Σελίδα 1 από 604

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia