Δήμος Δυτικής Μάνης

Την Τρίτη / 27-09-2022, θα ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης αντιστήριξης της δημοτικής οδού προς το Λιμάνι της Κοινότητας Καρδαμύλης, της Δημοτικής Ενότητας Λεύκτρου, του Δήμου Δυτικής Μάνης.
Ειδοποιούνται οι κάτοικοι που βρίσκονται στις παρακάτω περιοχές ότι, θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. στις 22.9.2022 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ, ως κάτωθι :
Κατά μήκος της ακτογραμμής στο Ακρογιάλι Μεσσηνίας υπάρχουν 7 μικροί διαδοχικοί τεχνητοί κόλποι με βότσαλο, που προσφέρονται για ένα ήσυχο μπάνιο στα καθαρά νερά του Μεσσηνιακού κόλπου.
Δύο μαγικές βραδιές έζησαν οι δημότες του Δήμου Δυτικής Μάνης, με την Ορχήστρα STRINGS IN MOTION.
Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, υπέγραψε στην Τρίπολη χθες, Δευτέρα 1 Αυγούστου, δύο συμβάσεις που έγιναν, συνολικού προϋπολογισμού 740.000 ευρώ, στον Δήμο Δυτικής Μάνης.
Ο Δήμος Δυτικής Μάνης, ανακοινώσει δύο νέες εντάξεις έργων του:
Η Διεθνής Ακαδημία Εγχόρδων STRINGS IN MOTION, που είναι ένα σύνολο από καθηγητές και εξαίρετους διεθνείς σπουδαστές της πασίγνωστης Μουσικής Ακαδημίας MOZARTEUM, του SALZBURG Αυστρίας, που είναι σήμερα ένα από τα σημαντικότερα μουσικά ιδρύματα του κόσμου, θα είναι στον Δήμο…
Ακολουθεί η απάντηση του Δημάρχου Δυτικής Μάνης, Δημητρίου Γιαννημάρα, επί των δημοσιευμάτων της εφημερίδας "Ελευθερία".  
Τα ερευνητικά εργαστήρια PERIPLUS, δύο διεθνείς ομάδες από ταλαντούχους σχεδιαστές, αρχιτέκτονες και καλλιτέχνες, επιλεγμένοι από μερικά από τα σημαντικότερα Πανεπιστήμια του κόσμου, έχουν έλθει στη Μάνη για να ερευνήσουν τον υλικό Πολιτισμό και τις παραδόσεις του τόπου.
Την 21 του μηνός Ιουλίου 2022, ημέρα της εβδομάδας Πέμπτη και ώρα 20.00, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Μάνης, στο Δημοτικό Κατάστημα που βρίσκεται στην Καρδαμύλη, με θέματα ημερήσιας διάταξης:
Σελίδα 1 από 3

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia