Δαβάκης: Ο αγώνας συνεχίζεται..!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η αθρόα συμμετοχή των πολιτών στις εκλογές της 21ης Μαΐου αφόπλισε την πολιτική νάρκη της απλής αναλογικής, χωρίς την οποία θα είχαμε ΗΔΗ ισχυρή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με διευρυμένη πλειοψηφία στη Βουλή και πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η Βουλή αυτή όμως διαλύθηκε και πάμε και πάλι σε εκλογές.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ: Στις 25 Ιουνίου θα αποφασίσουμε ποιος και πώς θα κυβερνήσει τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Οι κάλπες θα είναι και πάλι άδειες. Όλα θα ξεκινήσουν από την αρχή και η επίτευξη ισχυρής πλειοψηφίας της ΝΔ, θα είναι πιο δύσκολη αν περισσότερα κόμματα περάσουν το ελάχιστο όριο του 3%.

Στόχος μας είναι στις 25 Ιουνίου και η Λακωνία να στείλει πρωτοπόρα -όπως πάντα- το μήνυμα της νίκης για την Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Το ποσοστό του 49,78% που η ψήφος των Λακώνων κατέγραψε ΜΠΟΡΕΙ να ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ..!

Δίνουμε όλοι μαζί τον αγώνα για μία ισχυρή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που θα έχει το όραμα, το σχέδιο αλλά και τη δύναμη, να συνεχίσει τις αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η Πατρίδα μας!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:02:12

Αργολίδα: Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην περιοχή των Μυκηνών

Πυρκαγιά ξεσπασε το απόγευμα της Τρίτης 18 Ιουνίου στην...

Τακτική Μεικτή Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (17/06/24)

Θέματα της ημερήσιας διάταξης: 1. Τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής...

Εντάχθηκε στο νέο ΕΣΠΑ 2021 -2027 το έργο της Αντιπλημμυρικής θωράκισης του Δήμου (Β’ Φάση)

Ανοίγει και επίσημα πλέον ο δρόμος για την ολοκλήρωση της αντιπλημμυρικής θωράκισης του Λουτρακίου και της ευρύτερης περιοχής, ύστερα από την επίσημη Απόφαση Ένταξης της Πράξης «Κατασκευή Νέων Έργων Αντιπλημμυρικής Προστασίας Αρμοδιότητας Διεύθυνσης Δ19» (ΑΔΑ: ΡΗ07Η-ΦΔΒ), η οποία περιλαμβάνει και τα έργα Αντιπλημμυρικής Προστασίας στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων (Β Φάση). Η

Σύσταση Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Τ.Ο.) του Δήμου Γορτυνίας

Συγκροτήθηκε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (Σ.Τ.Ο.)του Δήμου Γορτυνίας με απόφαση του Δημάρχου Γορτυνίας κου ΕυστάθιουΚούλη.Το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας έχει την ευθύνησυντονισμού του απαραίτητου δυναμικού και μέσων για την πρόληψη,ετοιμότητα και αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών εντός των ορίων του Δήμουπρος όφελος της εξυπηρέτησης των σκοπών πολιτικής προστασίας.Στο Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας συμμετέχουν

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο