Η Μάνη θα δώσει το παρόν στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Β΄(video)

Δείτε το βίντεο στην σελίδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/spartanews.gr

Μέρος της αντιπροσωπείας των Μανιατών θα παραστεί στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Β’, η οποία θα συναντηθεί με τους Μανιάτες που βρίσκονται στην  Αθήνα.

[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fspartanews.gr%2Fvideos%2F720235559712726%2F&show_text=false&width=560&t=0″ width=”560″ height=”314″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share” allowFullScreen=”true” ]

Με παραδοσιακές στολές και λάβαρα της Μάνης θα δώσουν το στίγμα της περιοχής τιμώντας τον τέως βασιλιά αναφέρει ο μανιάτης Γιώργος Δημακόγιαννης Αντιπρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου Λακωνίας.

Το Σώμα Απόδοσης Τιμών Μάνης  θα παραβρεθεί στην κηδεία  για την απόδωσει του ελάχιστου φόρου τιμής μας λέει στην κάμερα ο Δήμος Μαυροειδόγγονας.

Η ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας του Δήμου Ανατολικής Μάνης με ομόφωνη απόφαση θα παρευρεθεί και αυτή στην Αθήνα με τους υπόλοιπους μανιάτες για το τελευταίο αντίο στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο Β΄.

ΜΑΝΙΑΤΕΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ (2)

ΜΑΝΙΑΤΕΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ (4)

ΜΑΝΙΑΤΕΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ (5)

ΜΑΝΙΑΤΕΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ (6)

ΜΑΝΙΑΤΕΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ (7)

ΜΑΝΙΑΤΕΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ (8)

ΜΑΝΙΑΤΕΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ (9)

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ζητούνται από Εταιρία για εργοταξιακή ή και γραφείου απασχόληση σε διάφορες περιοχές

Ζητούνται από Εταιρία για εργοταξιακή ή και γραφείου απασχόληση...

“Άριστη Συνεργασία με την Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδας”

Σε κλίμα άριστης συνεργασίας και καλής διάθεσης πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024, συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Τρίπολης κ. Κωσταντίνου Τζιούμη και του Πρόεδρου της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος κ. Μπένου Παναγιώτη και του Γενικού Γραμματέα κ. Παγιώτα Παναγιώτη, στο γραφείο Δημάρχου. Προς συζήτηση τέθηκαν θέματα που αφορούν την Παναρκαδική Ομοσπονδία, καθώς επίσης δράσεις και παρεμβάσεις

Καιρός: Ζέστη με τον υδράργυρο να φτάνει έως και τους 32 βαθμούς

Συνεχίζεται και σήμερα Δευτέρα 15 Απριλίου η καλοκαιρία με...

Διακοπή Ηλεκτροδότησης στην Γορτυνία

Την Τετάρτη 17/04/2024 λόγω εργασιών συντήρησης του Δικτύου του...
Μετάβαση στο περιεχόμενο