Τρία νέα μίνι γήπεδα στον βοηθητικό χώρο του γηπέδου Σκάλας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αλλάζει όψη ο βοηθητικός χώρος του γηπέδου ποδοσφαίρου Σκάλας, με τη δημιουργία τριών μίνι γηπέδων για την κάλυψη αγωνιστικών και προπονητικών αναγκών.

Οι εργασίες, οι οποίες ξεκίνησαν χθες, αφορούν στη διαμόρφωση του χώρου, την προμήθεια και την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα τρίτης γενιάς. Πρόκειται για ένα έργο που εκτελείται ύστερα από συνεργασία του Ν.Π.Δ.Δ. «Νικηφόρος Βρεττάκος» Δήμου Ευρώτα, με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, συνολικού προϋπολογισμού 238.230 ευρώ, μαζί με την τοποθέτηση ηλεκτροφωτισμού την οποία αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου το ΝΠΔΔ «Νικηφόρος Βρεττάκος».

Να σημειωθεί ότι το καθένα από τα τρία μίνι γήπεδα που θα δημιουργηθούν στον βοηθητικό χώρο του γηπέδου Σκάλας, θα είναι διαστάσεων 30Χ45 μέτρα, δηλαδή θα πληρούν τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας μίνι ποδοσφαίρου, για την τέλεση αγώνων 6Χ6. Σε ό,τι αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά, τα μίνι γήπεδα θα διαθέτουν περιμετρικό σύστημα αποστράγγισης, καθώς και τον απαραίτητο εξοπλισμό γηπέδου, όπως πάγκους αναπληρωματικών, κ.λπ.

Η δημιουργία των τριών μίνι γηπέδων στο βοηθητικό χώρο του γηπέδου Σκάλας, εκτός από την κάλυψη αγωνιστικών και προπονητικών αναγκών, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητισμού στο Δήμο Ευρώτα, δεδομένου ότι τα τρία μίνι γήπεδα δύνανται να αποτελέσουν και έναν ενιαίο γηπεδικό χώρο, που πληροί τα κριτήρια για αγωνιστική ένταξή του στο πρωτάθλημα.

evrota2

evrota3

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο