Δήμος Ξυλοκάστρου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΠΔΔ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ «ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ»
Ο Μουσικός και Μορφωτικός Σύλλογος Ξυλοκάστρου «Ο ΑΥΛΟΣ» και το ΚΑΠΗ Ξυλοκάστρου, συνδιοργανώνουν επιστημονική ημερίδα, με θέμα τον καρκίνο του μαστού, με τίτλο «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΠΡΟΛΗΨΗ - ΘΕΡΑΠΕΙΑ», την Κυριακή 2 Απριλίου 2023 στις 18.00, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ.
Υπό έλεγχο έθεσαν οι Πυροσβεστικές Δυνάμεις την πυρκαγιά που ξέσπασε στις 03:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας 28/3 στο Δερβένι του δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης στην Κορινθία.
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα κοντά στο Δερβένι Κορινθίας.
Χρηματοδότηση ενός ακόμη σημαντικού έργου για τον Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, το οποίο αφορά στην αποκατάσταση του κτηρίου Ειρηνοδικείου Δερβενίου και την μετασκευή του σε χώρο, ο οποίος θα εξυπηρετεί εκπαιδευτικούς, πολιτιστικούς και κοινωφελείς σκοπούς.
Ο Νικόλας Παπαγγελόπουλος από το Ξυλόκαστρο, κεντρικός παίχτης του βόλεϊ με την ομάδα του Ολυμπιακού, κατέκτησε τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο της καριέρας του.
Η ιστορική Εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821 θα εορταστεί πανηγυρικά στον Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης όπως παρακάτω:
Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξυλοκάστρου -Ευρωστίνης, που στεγάζεται στον α΄ όροφο του Κέντρου Νεότητας έναντι του Δημαρχείου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης (οδός Ι. Ιωάννου Ξυλόκαστρο), στις 6/4/2023 ημέρα Πέμπτη και από ώρα 09:30 π.μ.…
Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης ενημερώνει τους δημότες για ΑΠΑΤΗ από τηλεφωνικές κλήσεις, για δήθεν τηλεφωνήματα από το Δήμο.
Η ομάδα βόλεϊ κοριτσιών του ΓΕΛ Ξυλοκάστρου σήκωσε το κύπελλο στους σχολικούς αγώνες Κορινθίας!
Σελίδα 1 από 28

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia