Κορινθία: Αιτήσεις για την «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος Κορινθίων, ανακοίνωσε σχετικά με το πρόγραμμα «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση, καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης», περιόδου 2022-2023.

«Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής από τις 02/08/2022, ώρα 14:00 έως και τις 12/08/2022, ώρα 23:59. Η υποβολή των αιτήσεων, θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά.».

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι γονείς ή τα πρόσωπα που έχουν τη γονική μέριμνα ή την επιμέλεια, ανάδοχοι γονείς, επίτροποι ή συμπαραστάτες, νόμιμοι εκπρόσωποι βρεφών και παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας, παιδιών, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, που επιθυμούν τη φιλοξενία των παιδιών τους, σε δομές αντίστοιχες με την ηλικία τους.

Κριτήρια μοριοδότησης και επιλογής είναι η οικογενειακή και οικονομική κατάσταση (οικογενειακό εισόδημα φορολογικού έτους 2021).

Τα ωφελούμενα παιδιά, με σειρά μοριοδότησης, λαμβάνουν «Αξία Τοποθέτησης» (voucher) και έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν σε Δομή της επιλογής τους : Βρεφονηπιακούς , Παιδικούς Σταθμούς και Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης .

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή των αιτήσεων , οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να απευθύνονται έως και 12 Αυγούστου 2022, κατά τις ώρες 08.30 π.μ. – 12.30 μ.μ : Στα τηλέφωνα: 27410-76455 και 27410-25717 και στη διεύθυνση : Πυλαρινού 84 & Αποστ. Παύλου (4ος Παιδικός Σταθμός Κορίνθου).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

νοῦς – TEDxKlonatzidika 2024

Η δύναμη του νου στην πλαισίωση (διαμόρφωση) του κόσμου:   Ένα...

Ανοίγει σήμερα το Taxisnet για τις φορολογικές δηλώσεις 2024

Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα της ΑΑΔΕ για την υποβολή...

Πανέμορφη πορεία από τον ΣΑΟΟ στην Ζάβιτσα της Παραλιακής Κυνουρίας

30 ορειβάτες του Συλλόγου Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων είχαν...

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος Ι.Μ. Αγίου Νικολάου Καλτεζών

Γνωστοποιείται προς τους ευλαβείς χριστιανούς το πρόγραμμα των Ιερών...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο