Αμαλιάδα | Της έκοψαν το ρεύμα και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει – Έφτασε στο νοσοκομείο με περιπολικό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

52χρονη επιχείρησε να αυτοκτονήσει γιατί της έκοψαν το ρεύμα, tην πήγαν με περιπολικό στο νοσοκομείο γιατί δεν υπήρχε ασθενοφόρο.

Τέλος στη ζωή της επιχείρησε να δώσει μια 52χρονη γυναίκα από Αμαλιάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση για διακοπή ηλεκτροδότησης στο σπίτι της λόγω οφειλών, οδήγησε τη γυναίκα, μέσα στην απελπισία και την στεναχώρια της, στην απόπειρα αυτοκτονίας με μεγάλη ποσότητα χαπιών.

Η γυναίκα έγινε, εγκαίρως, αντιληπτή από τους γείτονές της, οι κάλεσαν την αστυνομία και ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ.

Ωστόσο, το τηλεφωνικό κέντρο απάντησε ότι δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο, με τη γυναίκα τελικά να μεταφέρεται με αστυνομικό όχημα στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται χωρίς κίνδυνο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:02:12

Αργολίδα: Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην περιοχή των Μυκηνών

Πυρκαγιά ξεσπασε το απόγευμα της Τρίτης 18 Ιουνίου στην...

Τακτική Μεικτή Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (17/06/24)

Θέματα της ημερήσιας διάταξης: 1. Τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής...

Εντάχθηκε στο νέο ΕΣΠΑ 2021 -2027 το έργο της Αντιπλημμυρικής θωράκισης του Δήμου (Β’ Φάση)

Ανοίγει και επίσημα πλέον ο δρόμος για την ολοκλήρωση της αντιπλημμυρικής θωράκισης του Λουτρακίου και της ευρύτερης περιοχής, ύστερα από την επίσημη Απόφαση Ένταξης της Πράξης «Κατασκευή Νέων Έργων Αντιπλημμυρικής Προστασίας Αρμοδιότητας Διεύθυνσης Δ19» (ΑΔΑ: ΡΗ07Η-ΦΔΒ), η οποία περιλαμβάνει και τα έργα Αντιπλημμυρικής Προστασίας στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων (Β Φάση). Η

Σύσταση Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Τ.Ο.) του Δήμου Γορτυνίας

Συγκροτήθηκε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (Σ.Τ.Ο.)του Δήμου Γορτυνίας με απόφαση του Δημάρχου Γορτυνίας κου ΕυστάθιουΚούλη.Το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας έχει την ευθύνησυντονισμού του απαραίτητου δυναμικού και μέσων για την πρόληψη,ετοιμότητα και αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών εντός των ορίων του Δήμουπρος όφελος της εξυπηρέτησης των σκοπών πολιτικής προστασίας.Στο Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας συμμετέχουν

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο