Διεθνές Φεστιβάλ Τεχνών Αρχαίας Ολυμπίας – «Ντίλης ο Μεγαλοπρεπής»: Οι περιπέτειες των ποντικών που χάρισαν χαμόγελα…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με φωνούλες και γέλια των μικρών μας φίλων γέμισε το θέατρο Ολύμπια στο Φλόκα, στην πρώτη φετινή παιδική παράσταση «Ντίλης ο Μεγαλοπρεπής», που δόθηκε την Παρασκευή το βράδυ.

Η παράσταση σε σκηνοθεσία Γεράσιμου Ντάβαρη παρουσιάστηκε από την Θεατρική Εταιρία Αντίμετρο, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Τεχνών Αρχαίας Ολυμπίας, θίγοντας σημαντικά θέματα της σύγχρονης εποχής.

Μέσα από μία ξεκαρδιστική παράσταση, οι ηθοποιοί προσπάθησαν να εξηγήσουν πώς οι σημερινοί σωτήρες της κοινωνίας στην οποία ζούμε, μπορούν να οδηγήσουν τον λαό σε παραπλάνηση, παρουσιάζοντας τους εαυτούς τους ως αυτούς που θα καταφέρουν να τους σώσουν από άλλους κινδύνους προσφέροντας τους προστασία.

Αυτό επιτεύχθηκε μέσω της ταύτισης της ποντικοκοινωνίας με τους σημερινές κοινότητες, λαούς ή χώρες που εμείς κατοικούμε. Σημαντικά νοήματα και ιδέες, μέσω της απλότητας του παιδικού θεάματος, όπως η αξία της ενότητας, της ελευθερίας και της φιλίας, μεταφέρθηκαν στο παιδικό και ενήλικο κοινό.

Οι ηθοποιοί κατάφεραν να χαρίσουν αισιοδοξία και να σχηματίσουν χαμόγελα στα πρόσωπα των θεατών, προκαλώντας συναισθήματα συγκίνησης και χαράς.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:02:12

Αργολίδα: Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην περιοχή των Μυκηνών

Πυρκαγιά ξεσπασε το απόγευμα της Τρίτης 18 Ιουνίου στην...

Τακτική Μεικτή Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (17/06/24)

Θέματα της ημερήσιας διάταξης: 1. Τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής...

Εντάχθηκε στο νέο ΕΣΠΑ 2021 -2027 το έργο της Αντιπλημμυρικής θωράκισης του Δήμου (Β’ Φάση)

Ανοίγει και επίσημα πλέον ο δρόμος για την ολοκλήρωση της αντιπλημμυρικής θωράκισης του Λουτρακίου και της ευρύτερης περιοχής, ύστερα από την επίσημη Απόφαση Ένταξης της Πράξης «Κατασκευή Νέων Έργων Αντιπλημμυρικής Προστασίας Αρμοδιότητας Διεύθυνσης Δ19» (ΑΔΑ: ΡΗ07Η-ΦΔΒ), η οποία περιλαμβάνει και τα έργα Αντιπλημμυρικής Προστασίας στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων (Β Φάση). Η

Σύσταση Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Τ.Ο.) του Δήμου Γορτυνίας

Συγκροτήθηκε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (Σ.Τ.Ο.)του Δήμου Γορτυνίας με απόφαση του Δημάρχου Γορτυνίας κου ΕυστάθιουΚούλη.Το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας έχει την ευθύνησυντονισμού του απαραίτητου δυναμικού και μέσων για την πρόληψη,ετοιμότητα και αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών εντός των ορίων του Δήμουπρος όφελος της εξυπηρέτησης των σκοπών πολιτικής προστασίας.Στο Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας συμμετέχουν

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο