Παραλία Τηγάνι: Μία από τις ομορφότερες της δυτικής Χίου με γαλαζοπράσινα νερά (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Η παραλία Τηγάνι βρίσκεται 33 χλμ από την πόλη της Χίου και 5 χλμ από το χωριό Σιδηρούντα. Είναι μία από τις ομορφότερες παραλίες της δυτικής Χίου με γαλαζοπράσινα νερά. 

[iframe width=”1904″ height=”743″ src=”https://www.youtube.com/embed/aWH5g-HtKj0″ title=”Παραλία Τηγάνι: Μία από τις ομορφότερες της δυτικής Χίου” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Πήρε το όνομα της από το χαρακτηριστικό σχήμα του κόλπου που βρίσκεται. Αποτελείται από ψιλό βότσαλο και άμμο ενώ τα νερά της είναι καθαρά και κρυστάλλινα. Είναι ιδανική για ψάρεμα και παρατήρηση βυθού. Πάνω από την παραλία δεσπόζει η Βίγλα του Παχή (Μεσαιωνικό παρατηρητήριο). Τα πεύκα και η ιδιαίτερη βλάστηση της περιοχής φτάνουν μέχρι τη θάλασσα και συνδυάζουν ένα μαγευτικό τοπίο. Αξίζει να μείνετε ως αργά το απόγευμα για να απολαύσετε ένα μοναδικό ηλιοβασίλεμα με θέα τα ιστορικά Ψαρά!

  • ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • VIDEO
- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο