Πελοπόννησος Ειδήσεις Ροή | pna.gr - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Π.Ε. ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ 220 03 Λαγκάδια
Τον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο επισκέφτηκε σήμερα, Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022, ο Επίτιμος Πρόεδρος της Παμμεσσηνιακής Ομοσπονδίας Αμερικής και Καναδά, Τάσος Κοκκαλιάρη
Τον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, σήμερα Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν θέματα που αφορούν την οικονομία, την κοινωνία και την επιχειρηματική κοινότητα.
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, στηρίζει έμπρακτα τη λειτουργία της Ελαιοκομίας στη Βόρεια Κυνουρία, μετά από αίτημα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, συμβάλλοντας τόσο συμβουλευτικά, όσο και οικονομικά.
Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Λακωνίας, ενημερώνει ότι:
Φαινόμενα, αδειανά πουκάμισα, είδωλα που παρασύρουν, ξεγελούν, κάτοπτρα στημένα παντού, παραμορφωμένες φιγούρες, θολά περιγράμματα την περιπαίζουν. Που φωλιάζει μέσα στις πολλαπλές αντανακλάσεις η πραγματικότητα; Κυνήγι χίμαιρας η αλήθεια, παίζει κρυφτούλι δοκιμάζοντας τις αντοχές της.
Ακολουθεί το Πρόγραμμα του Δήμου Ερμιονίδας για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2022:
Το νερό και ο περιορισμός της κατανάλωσης για χρήσεις που δεν άπτονται της οικιακής αλλά και τα απορρίμματα, ήταν τα δυο θέματα στα οποία αναφέρθηκε ο δήμαρχος Κορινθίων, Βασίλης Νανόπουλος στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε.
Ο Δήμος Μεγαλόπολης και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου, σας προσκαλούν στην κινηματογραφική προβολής της ταινίας «Ουζερί Τσιτσάνης», σε σκηνοθεσία του Μανούσου Μανουσάκη.
Σελίδα 1 από 6569

logofootermedia