Παραμένει ο Α. Λυκουρέντζος στο τιμόνι του ΕΛ.Γ.Α με απόφαση του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παραμένει ο Α. Λυκουρέντζος στη Διοίκηση του ΕΛ.Γ.Α με απόφαση του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, η δήλωσή του

Με απόφαση του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων,συνεχίζουμε ως Πρόεδρος και Διοικητικό Συμβούλιο στη Διοίκηση του ΕΛ.Γ.Α.

Θέτουμε ως στόχο,να ανταποκριθούμε εκ νέου στις προσδοκίες των αγροτών μας,με άμεσες εκτιμήσεις και δίκαιες αποζημιώσεις,σε μία πληρωμή στο σύνολο της αξίας τους.

Θέτουμε ως προτεραιότητα την διοικητική αναμόρφωση του Οργανισμού μας,την εφαρμογή ψηφιακών συστημάτων,την αλλαγή του κανονισμού ασφαλίσεων,με την παράλληλη διασφάλιση των οικονομικών πόρων ώστε άμεσα και με φερεγγυότητα να εξοφλούνται οι υποχρεώσεις μας προς τους παραγωγούς μας.

Συνεργαζόμαστε με την ηγεσία της Κυβέρνησης για τον σχεδιασμό νέου Εθνικού Προγράμματος Χαλαζικής Προστασίας,με την κάλυψη νέων περιοχών και την αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων μέσων και τεχνολογιών.

Προσδοκούμε στην συνεργασία όλων των κοινωνικών εταίρων διότι ο ΕΛ.Γ.Α. και ο Γεωργοασφαλιστικός τομέας είναι Εθνική Υπόθεσηκαι συνεπώς ευθύνη όλων.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024 appeared first on .

Συνελήφθησαν 19 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο