Προπονητής της ανδρικής ομάδας του Παναργειακού B.C. ο Γιώργος Μπούκουρας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η ομάδα του Παναργειακού B.C. ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον Γιώργο Μπούκουρα, ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ανδρικής μας ομάδας, για την ερχόμενη σεζόν στην Α1 ΕΣΚΑΚ.

Ο 46χρονος έμπειρος πρώην παίκτης του Αργοναύτη Νέας Κίου, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα στην πορεία της ομάδας τη φετινή χρονιά και στην άνοδό της στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, έχει πλούσιο βιογραφικό και σίγουρα θεωρείται από τους πιο καταρτισμένους μπασκετικούς ανθρώπους στην Αργολίδα.

Στο πλευρό του Χάρη Κουλουριώτη, ως βοηθός προπονητής, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην άνοδο της ομάδας του Οίακα Ναυπλίου από τη Β΄ Εθνική στα σαλόνια της Α2 Εθνικής Κατηγορίας το 2019.

Έχει διατελέσει επίσης προπονητής στα τμήματα υποδομής του Οίακα Ναυπλίου.

Ως παίκτης, ήταν μέλος της Εθνικής και Προεθνικής Ομάδας Εφήβων, ενώ αγωνίστηκε για έξι χρόνια στην Α2 Κατηγορία, στις ομάδες του Παγκρατίου, των Αμπελοκήπων και του Ηλυσιακού.

Τα τελευταία περίπου είκοσι χρόνια αγωνίστηκε σε Εθνικά και Τοπικά Πρωταθλήματα ως παίκτης σε πολλές ομάδες (ΑΕΚ Άργους, Οίακας Ναυπλίου, Πήγασος Άστρους, Λυγουριό και Αργοναύτης Νέας Κίου).

Τον καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια του Παναργειακού B.C. και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του!

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

Πρόσκληση σε Δημόσια Διαβούλευση

Σχετ.: α) Η υπ΄ αρίθμ. πρωτ. Οικ. 5400/07.11.2013 Απόφαση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας, όπως ισχύει, β) Ο Ν. 4177/2013, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, γ) Το υπ΄ αρίθμ. πρωτ. 6557/18.04.2024 έγγραφο της Αρμόδιας Υπηρεσίας, αναπόσπαστο μέρος της παρούσης. Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στη Διαβούλευση που θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 και ώρα 11:00 π.μ. στην

Bazaar βιβλίων και ειδών γραφικής ύλης από το ΠΙΟΠ

Mε αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου (23/4),...

Workshop για τις δράσεις του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 στην Τρίπολη

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου –...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο