Επίσκεψη 1ο ΕΠΑ.Λ. Άργους στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου της εταιρείας ΔΗΜΑΣ ΑΕΒΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο πλαίσιο σύνδεσης σχολικής μονάδας και αγοράς εργασίας, την Παρασκευή 18/11/2022 οι ειδικότητες Μηχανολογικών Κατασκευών και Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων της Γ’ τάξης του σχολείου, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του εργοστασίου της εταιρείας ΔΗΜΑΣ ΑΕΒΕ.

Οι μαθητές είδαν τη γραμμή παραγωγής την ηλιακών συλλεκτών καθώς και τους αυτοματισμούς με τους οποίους υλοποιείται η διαδικασία, ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν από τους επαγγελματίες του χώρου για τις προοπτικές εργασίας στο βιομηχανικό περιβάλλον.

Ευχαριστούν θερμά τη διοίκηση της ΔΗΜΑΣ ΑΕΒΕ και ειδικότερα τους αδελφούς Ιωάννη και Αναστάσιο Δήμα, την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων κα Φωτεινή Δασακλή, καθώς και όλο το προσωπικό της εταιρείας που με διάθεση, υπομονή και μεράκι ανέλυσαν στους μαθητές τους, με λεπτομέρειες, τον τρόπο λειτουργίας της εταιρίας.

Ευελπιστούν σε μελλοντική συνεργασία με στόχο την αναβάθμιση της επαγγελματικής εκπαίδευσης στην περιοχή τους.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο