ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΔήμος ΝαυπλιέωνΑυγά διπλάσια ενός κανονικού σε μέγεθος σε κοτέτσι στο Ναύπλιο (pics &...

Αυγά διπλάσια ενός κανονικού σε μέγεθος σε κοτέτσι στο Ναύπλιο (pics & vid)

Ένα σπάνιο θέαμα αντίκρισε ένας αγρότης στο Ναύπλιο όταν πήγε στο κοτέτσι του και έπιασε στα χέρια του ένα αυγό ”γίγας” που είχαν κάνει οι κότες του.

[iframe width=”853″ height=”480″ src=”https://www.youtube.com/embed/rdbbOvIhXVM” title=”ΑΥΓΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΕ ΚΟΤΕΤΣΙ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ 28/3/2023″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share” allowfullscreen ]

Ο αγρότης κτηματίας ,Κωνσταντίνος Πετρουλάς έχει το κοτέτσι του στο αγρόκτημά του στην περιοχή Πολύγωνο λίγο έξω από το Ναύπλιο.

Όλα ξεκίνησαν προχθές το πρωί όταν πήγε να μαζέψει τα αυγά και είδε το διπλάσιο σε μέγεθος αυγό από όλα τα άλλα, ενώ σημερα βρήκε ακόμα ένα ίδιου μεγέθους, τα δύο αυγά που βρήκε τελικά ο αγρότης στο κοτέτσι του διαπιστώθηκε ότι ήταν 150 γραμμάρια το καθένα, ενώ ένα φυσιολογικό αυγό δεν ξεπερνά τα 80 γραμμάρια.

Ο κ. Πετρουλάς στο κτήμα του έχει ακόμα ορτύκια φασιανούς και πέρδικες, ενώ και πέρσι τέτοια εποχή οι κότες του είχαν κάνει και πάλι ένα εξίσου μεγάλο αυγό αλλά όχι τόσο μεγάλο σαν αυτά που βρήκε αυτή τη φορά.

Ο αγρότης πιστεύει πως το φαινόμενο οφείλεται στις βιολογικές τροφές που ταΐζει τις κότες του.

NAFPLIO AUGA GIGAS SE KOTETSI STO NAFPLIO6

NAFPLIO AUGA GIGAS SE KOTETSI STO NAFPLIO9

Μετάβαση στο περιεχόμενο