Τα ψάρια που κατασχέθηκαν στην Π. Επίδαυρο διαθέτει σήμερα το Συσσίτιο Ευαγγελίστριας Ναυπλίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα ψάρια που παραχώρησε μετά από κατάσχεση το Λιμενικό Τμήμα Παλαιάς Επιδαύρου μαγείρεψαν οι εθελόντριες του Συσσιτίου Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιο και διαθέτονται σήμερα προς τους άπορους συμπολίτες.

Τα ψάρια κατασχέθηκαν όταν σε έλεγχο που διενεργήθηκε, πρωινές ώρες στις 18/03/2023, από στελέχη περιπολικού σκάφους της Λιμενικής Αρχής Παλαιάς Επιδαύρου στη θαλάσσια περιοχή Όρμου “ΛΙΜΙ” Σαρωνικού κόλπου, πλησίον βραχονησίδας “ΠΕΤΡΟΝΗΣΙ”, σε ερασιτεχνικό αλιευτικό σκάφος, εντοπίστηκαν δύο αλλοδαποί αλιείς να έχουν αλιεύσει σαράντα (40) κιλά ψάρια, τριάντα (30) κιλά περισσότερο από το επιτρεπόμενο όριο.

Από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Παλαιάς Επιδαύρου του Λιμεναρχείου Κορίνθου, κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων, ενώ τα αλιεύματα κατασχέθηκαν και διατέθηκαν για φιλανθρωπικό σκοπό στο Συσσίτιο της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου.

psaria2

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο