Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης: Εκδήλωση για την εορτή των Ενόπλων Δυνάμεων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Πολεμικό Μουσείο/Παράρτημα Τρίπολης σε συνεργασία με τις Ενώσεις Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού/Παραρτήματος Αρκαδίας και Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας/Παραρτήματος Καλαμάτας, τιμώντας την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, παρουσιάζουν το επετειακό αφιέρωμα με τίτλο «Ηρώων Μνήμες», μια αναφορά στα Στρατιωτικά Μετάλλια-Διάσημα από το 1821 έως το 1974 και στα Στρατιωτικά Εμβατήρια την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης στις 19:30.

Το θέμα περί των Στρατιωτικών Μεταλλίων-Διασήμων, θα αναπτύξει ο ερευνητής-συγγραφέας Πλοίαρχος ε.α. Κωνσταντίνος Κουτρουλάκης του Πολεμικού Ναυτικού, ενώ Στρατιωτικά Εμβατήρια θα παρουσιάσει & αποδώσει η Διοίκηση της Στρατιωτικής Μουσικής της IVης Μεραρχίας Πεζικού «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» με τη συμμετοχή της Χορωδίας Τρίπολης.


Discover more from Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής (30/7/2024)

Την Τρίτη (30/7/2024) στις 12.00, θα διεξαχθεί συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Διαβάστε την πρόσκληση της συνεδρίασης, ΕΔΩ.

Προσωρινοί πίνακες για την πρόσληψη προσωπικού καθαριστών – καθαριστριών σχολικών μονάδων

Ανακοινώνονται οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης - βαθμολογίας, προσληπτέων και απορριπτομένων για την πρόσληψη προσωπικού καθαριστών - καθαριστριών σχολικών μονάδων. Διαβάστε περισσότερα, εδώ. 

9ο TRIPolis Rock Festival + 1o Φεστιβάλ Φωτογραφίας Τρίπολης + Παράλληλες δράσεις

Η σκηνή στο πάρκο του Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης έχει ήδη στηθεί...

Ο ΣΑΟΟ στο βουνό των θεών – ΟΛΥΜΠΟΣ 2024

Λεπτομερής σχεδιασμός και σωστή προετοιμασία επέτρεψαν στο σύλλογό μας...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο