ΑρχικήΑΡΚΑΔΙΑΔήμος ΤρίποληςΕκδήλωση με «άρωμα γυναίκας» στην Τρίπολη (pics-vid)

Εκδήλωση με «άρωμα γυναίκας» στην Τρίπολη (pics-vid)

Εκδήλωση με τίτλο «Εξουσία, υπόθεση γένους θηλυκού;», πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης, στο χώρο του Μεγάλου Καφενείου στην Τρίπολη.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/OK2UvQk_umU?si=HQHoWkR7t9XlmuY5″ title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share” allowfullscreen ]

Η εκδήλωση, είχε σκοπό να προβάλει τη θέση της γυναίκας στη σύγχρονη κοινωνία καθώς και τους πολλαπλούς ρόλους που καλείται να διαδραματίσει.

Η Δημοσιογράφος κ. Μιλένα Ηλιοπούλου που συντόνισε την εκδήλωση, καθώς η κ. Βίκυ Φλέσσα δεν μπόρεσε να παραβρεθεί, αναφέρθηκε στη γυναίκα καθώς και στις προκλήσεις που αυτή αντιμετωπίζει στην καθημερινότητα της.

ekdilosi gynaikes

Στη συνέχεια, έλαβε το λόγο η Διευθύντρια Διεύθυνσης Προγραμματισμού του Δήμου Τρίπολης κ. Κατερίνα Σιάμπου, που μίλησε για τις υποχρεώσεις της γυναίκας στην οικογένεια και στις δυσκολίες που αυτή υπόκειται. Παράλληλα, έκανε αναφορά σε σημαντικούς λογοτέχνες οι οποίοι έχουν τονίσει, την απρόσκοπτη συνέχεια της γυναίκας στην κοινωνία.

Κατόπιν, η Πρόεδρος του Συμβουλευτικού Κέντρου Κακοποιημένων Γυναικών κ. Δώρα Τσαούση, στάθηκε σε στοιχεία που διακρίνουν τις γυναίκες οι οποίες βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης.

gunaikes

Ακολούθησε, μουσική με την Εύη Αράπη στο τραγούδι και την Αμαλία Γούλα στο πιάνο.

mousiki

gunaikess

Μετάβαση στο περιεχόμενο