Εγκαινιάστηκε η Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης του Δήμου Τρίπολης (pics-vid)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής τα εγκαίνια στην «Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης του Δήμου Τρίπολης», στην οδό Δεληγιάννη.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/KRsPkSENm_s?si=utlmC3qmGiXWpL7x” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share” allowfullscreen ]

Ο χώρος αυτός μπορεί να φιλοξενήσει άτομα με αναπηρία, όλο το 24ωρο τα οποία θα απασχολούνται με διάφορες δραστηριότητες που θα γίνονται εκεί.

Τα εγκαίνια τέλεσαν τρεις Ιερείς από την Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας, που έδωσαν τις ευχές τους, για την απρόσκοπτη λειτουργία της δομής από εδώ και στο εξής.

egkainia_domiss

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Π.Ο.Μ.Αμέα κ. Νίκος Καραλής, ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλλαν για να δημιουργηθεί αυτή η δομή, η οποία θα βοηθήσει τα άτομα που το έχουν ανάγκη. Παράλληλα, μίλησε για τις δράσεις που γίνονται από τον Σύλλογο ΑΜΕΑ Τρίπολης, για την ομαλή ένταξη των ατόμων με αναπηρία.

Κατόπιν, η Διευθύντρια της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Τρίπολης κ. Μαρία Καραλέκα, αναφέρθηκε στις ενέργειες που έγιναν από τον Δήμο προκειμένου να κατασκευαστεί αυτή η δομή.

egkainia domis tripolii

episimoi

agiasmos

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:02:12

Αργολίδα: Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην περιοχή των Μυκηνών

Πυρκαγιά ξεσπασε το απόγευμα της Τρίτης 18 Ιουνίου στην...

Τακτική Μεικτή Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (17/06/24)

Θέματα της ημερήσιας διάταξης: 1. Τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής...

Εντάχθηκε στο νέο ΕΣΠΑ 2021 -2027 το έργο της Αντιπλημμυρικής θωράκισης του Δήμου (Β’ Φάση)

Ανοίγει και επίσημα πλέον ο δρόμος για την ολοκλήρωση της αντιπλημμυρικής θωράκισης του Λουτρακίου και της ευρύτερης περιοχής, ύστερα από την επίσημη Απόφαση Ένταξης της Πράξης «Κατασκευή Νέων Έργων Αντιπλημμυρικής Προστασίας Αρμοδιότητας Διεύθυνσης Δ19» (ΑΔΑ: ΡΗ07Η-ΦΔΒ), η οποία περιλαμβάνει και τα έργα Αντιπλημμυρικής Προστασίας στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων (Β Φάση). Η

Σύσταση Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Τ.Ο.) του Δήμου Γορτυνίας

Συγκροτήθηκε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (Σ.Τ.Ο.)του Δήμου Γορτυνίας με απόφαση του Δημάρχου Γορτυνίας κου ΕυστάθιουΚούλη.Το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας έχει την ευθύνησυντονισμού του απαραίτητου δυναμικού και μέσων για την πρόληψη,ετοιμότητα και αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών εντός των ορίων του Δήμουπρος όφελος της εξυπηρέτησης των σκοπών πολιτικής προστασίας.Στο Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας συμμετέχουν

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο