Μαθητές από το Λεβίδι και την Κανδήλα γνωρίζουν την ιστορία του τόπου τους!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο πλαίσιο, τα παιδιά να γνωρίσουν την ιστορία του τόπου τους, η τοπική κοινότητα Ορχομενού ανέλαβε μια εξαιρετική πρωτοβουλία, σε συνεργασία με το ΝΠΔΔ του Δήμου Τρίπολης.

Η εκδήλωση έγινε στο Μουσείο Παπαναστασίου στο Λεβίδι.

Ο Πρόεδρος της τ.κ. Ορχομενού κ. Καστούμης ευχαρίστησε τις διευθύντριες των δημοτικών σχολείων Λεβιδίου και Κανδήλας και σημείωσε ότι «χωριό σημαίνει παιδικές μνήμες». «Πρέπει να τα παιδιά να ξέρουν την ιστορία για να εκτιμήσουν και τις ρίζες τους» είπε ο κ. Καστούμης.

Από την πλευρά της η κυρία Ξύδη σημείωσε ότι αυτή η προσπάθεια είναι για να αγαπήσουν τα παιδιά τις ρίζες τους.

Την εξαιρετική πρωτοβουλία εξήρε ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Ηλίας Κούρος, ο οποίος σημείωσε ότι πρέπει να γίνονται και άλλες εκδηλώσεις στο Μουσείο Παπαναστασίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:02:12

Αργολίδα: Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην περιοχή των Μυκηνών

Πυρκαγιά ξεσπασε το απόγευμα της Τρίτης 18 Ιουνίου στην...

Τακτική Μεικτή Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (17/06/24)

Θέματα της ημερήσιας διάταξης: 1. Τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής...

Εντάχθηκε στο νέο ΕΣΠΑ 2021 -2027 το έργο της Αντιπλημμυρικής θωράκισης του Δήμου (Β’ Φάση)

Ανοίγει και επίσημα πλέον ο δρόμος για την ολοκλήρωση της αντιπλημμυρικής θωράκισης του Λουτρακίου και της ευρύτερης περιοχής, ύστερα από την επίσημη Απόφαση Ένταξης της Πράξης «Κατασκευή Νέων Έργων Αντιπλημμυρικής Προστασίας Αρμοδιότητας Διεύθυνσης Δ19» (ΑΔΑ: ΡΗ07Η-ΦΔΒ), η οποία περιλαμβάνει και τα έργα Αντιπλημμυρικής Προστασίας στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων (Β Φάση). Η

Σύσταση Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Τ.Ο.) του Δήμου Γορτυνίας

Συγκροτήθηκε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (Σ.Τ.Ο.)του Δήμου Γορτυνίας με απόφαση του Δημάρχου Γορτυνίας κου ΕυστάθιουΚούλη.Το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας έχει την ευθύνησυντονισμού του απαραίτητου δυναμικού και μέσων για την πρόληψη,ετοιμότητα και αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών εντός των ορίων του Δήμουπρος όφελος της εξυπηρέτησης των σκοπών πολιτικής προστασίας.Στο Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας συμμετέχουν

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο