Υποψήφια της παράταξης «Τρίπολη – Ενωμένοι Μπροστά» η κ. Σαββίνα Μυρτώ Κούνα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επόμενη υποψήφια της παράταξης του Γιάννη Σμυρνιώτη «Τρίπολη- Ενωµένοι Μπροστά» η κ. Σαββίνα Μυρτώ Κούνα.

Φίλες και φίλοι,

Καλωσορίζουμε στην διευρυμένη μας παράταξη Τρίπολη – Ενωμένοι Μπροστά την Σαββίνα Μυρτώ Κούνα.

Η Σαββίνα είναι Καθηγήτρια Μαθηματικών Μέσης Εκπαίδευσης, έχοντας υπηρετήσει ως αναπληρώτρια σε Δημόσια σχολεία και φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και κάτοχος μεταπτυχιακού στην Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Γεννήθηκε στην Τρίπολη το 1977. Είναι έγγαμη με τον καθηγητή Γιάννη Μακρή και μητέρα δύο παιδιών, του Ανδριανού και του Χρήστου.

Αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά, γιατί η συμμετοχή και η εκπροσώπηση των γυναικών στα θέματα του Δήμου Τρίπολης είναι σημαντική.

Φιλοδοξεί και θέλει να συμβάλει στο μέγιστο βαθμό στην βελτίωση της καθημερινότητας και στη διαμόρφωση ουσιαστικών υποδομών στο Δήμο μας.

Της ευχόμαστε καλή επιτυχία!
#tripolienomenoimprosta

 Κούνα

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο