4ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Αφιέρωμα στον Νίκο Γκάτσο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μετά την διακοπή δύο ετών, ένεκα πανδημίας, επαναλαμβάνεται ο μεγάλος Πανελλήνιος θεσμός που ξεκίνησε η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, προς τιμήν του αειμνήστου συμπατριώτη μας, μεγάλου Ποιητή και Στιχουργού, ΝΙΚΟΥ ΓΚΑΤΣΟΥ! Είναι το ” 4ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ- ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΓΚΑΤΣΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ”!

Το Φεστιβάλ που θα λάβει χώρα με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Τρίπολης και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αυτή τη φορά θα είναι 3ημερο ( 2,3,4 και 4 Δεκέμβρη).  Από τις 20 χορωδίες που είχαν δηλώσει συμμετοχή απ’ όλη την Ελλάδα, τελικά θα εμφανιστούν οι μισές λόγω κρουσμάτων κορωνοιου! 300 ερμηνευτές επί σκηνής! Είναι σημαντικότατοι αριθμοί, δείγμα ότι, κατ’ έτος, το Φεστιβάλ αναμένεται ως κάτι το πολύ εορταστικό γεγονός στον χορωδιακό κόσμο της χώρας!  Οι Τριπολίτες λάτρεις του μεγάλου ΝΙΚΟΥ ΓΚΑΤΣΟΥ, της κουλτούρας και του πολυφωνικού τραγουδιού, θα έχουν την ευκαιρία, με ΔΩΡΕΑΝ είσοδο, ν’ απολαύσουν ένα ονειρώδες χειμωνιάτικο πολυφωνικό 3ημερο στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο